Utbildning

Arbeta digitalt i Fortnox

Utbildningen är riktad till dig som vill effektivisera ditt arbete med hjälp av våra digitala tjänster i Fortnox Bokföring och Leverantörsfakturaattest.

600 kr
Priset är exklusive moms

Visa alla utbildningstillfällen

För vem?

Den här webbutbildningen är för dig som har arbetat en tid i Fortnox Bokföring och nu vill effektivisera ditt arbete med hjälp av våra olika digitala lösningar.

Kunskaper och erfarenhet

Grundläggande kunskap om Fortnox Bokföring och Fakturering.

Innehåll

Vi visar hur du gör för att kunna skicka och ta emot information digitalt i Fortnox. Det kan förslagsvis vara kundfakturor, leverantörsfakturor och bankhändelser. Vi visar även hur du använder Fortnox Leverantörsfakturaattest, avstämning mot banken och vår lagringsplats.

Mål

När du gått utbildningen ska du kunna arbeta effektivt med Fortnox digitala tjänster.

Bra att veta

När du bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse till angiven e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Observera att anmälan är bindande. Du följer genomgången direkt på din egen dator. För bästa kvalitet av utbildningen rekommenderar vi att ni är anslutna till en fast internetuppkoppling samt använder en enhet med uppdaterad webbläsare (gärna Google Chrome, Firefox eller Safari). Anslut ljudet via er dator för bästa ljudkvalité. Under utbildningen finns det möjlighet att ställa frågor till läraren.

Frågor?

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post sales@fortnox.se

Utbildningstillfällen

Datum Tid Pris