Utbildning

Fortnox Lön - fördjupningsutbildning

Den här webbutbildningen ger dig den hjälp du behöver för att arbeta med semesterhantering, slutlön samt löneartskoder.

600 kr
Priset är exklusive moms

Visa alla utbildningstillfällen

För vem?

Utbildningen är riktad till dig som har jobbat i Fortnox Lön en tid och vill fördjupa dina kunskaper om semesterhantering, slutlön och löneartskoder.

Kunskaper och erfarenhet

Grundläggande kunskaper i Fortnox Lön.

Innehåll

Vi visar hur du gör generella inställningar samt hur du arbetar med programmets register. Du får lära dig hur du använder kalendariet, hur du skapar en lönekörning och hur du jobbar med semesterhantering. Vi visar kopplingen till Fortnox Bokföring. I den här fördjupningskursen tittar vi även närmare på semesterhantering, slutlön samt löneartskoder.

Mål

När du gått utbildningen ska du kunna göra en semesterberedning, ändra lönearter samt ha kunskap om användbara inställningar och funktioner.

Bra att veta

När du bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse till angiven e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Observera att anmälan är bindande. Du följer genomgången direkt på din egen dator. För bästa kvalitet av utbildningen rekommenderar vi att ni är anslutna till en fast internetuppkoppling samt använder en enhet med uppdaterad webbläsare (gärna Google Chrome, Firefox eller Safari). Anslut ljudet via er dator för bästa ljudkvalité. Under utbildningen finns det möjlighet att ställa frågor till läraren.

Frågor?

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post sales@fortnox.se

Utbildningstillfällen

Datum Tid Pris
2019-12-12 09:00 - 10:30 600 kr
Anmälan