Utbildning

Fortnox Kvitto & Resa för administratörer

Den här webbutbildningen ger dig den hjälp du behöver för att komma igång och administrera Fortnox Kvitto & Resa.

400 kr
Priset är exklusive moms

Visa alla utbildningstillfällen

För vem?

Utbildningen är riktad till dig som är ny användare i Fortnox Kvitto & Resa och som ska arbeta som administratör.

Kunskaper och erfarenhet

Inga

Innehåll

Vi visar dig hur du med hjälp av Fortnox Kvitto & Resa digitaliserar företagets alla utlägg, representationskvitton, traktamenten och milersättningar. Vi går igenom hur du kommer igång steg för steg och hur det kopplas till Fortnox Bokföring.

Den här utbildningen är anpassad till dig som administratör för Fortnox Kvitto & Resa. Vill du lära dig hur du registrerar i appen är Fortnox Kvitto & Resa för användare rätt utbildning för dig. Klicka här för att komma till utbildningen Fortnox Kvitto & Resa för användare. 

Mål

När du gått utbildningen ska du kunna starta upp och komma igång med arbetet i Fortnox Kvitto & Resa.

Bra att veta

När du bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse till angiven e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Observera att anmälan är bindande. Du följer genomgången direkt på din egen dator. För bästa kvalitet av utbildningen rekommenderar vi att ni är anslutna till en fast internetuppkoppling samt använder en enhet med uppdaterad webbläsare (gärna Google Chrome, Firefox eller Safari). Anslut ljudet via er dator för bästa ljudkvalité. Under utbildningen finns det möjlighet att ställa frågor till läraren.

Frågor?

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post sales@fortnox.se

Utbildningstillfällen

Datum Tid Pris
2019-12-19 09:00 - 10:00 400 kr
Anmälan