Utbildning

Fortnox Kvitto & Resa för användare

Den här webbutbildningen ger dig den hjälp du behöver för att komma igång att skapa registreringar i Fortnox Kvitto & Resa. 

Visa alla utbildningstillfällen

För vem?

Utbildningen är riktad till dig som är ny användare i Fortnox Kvitto & Resa.

Kunskaper och erfarenhet

Inga

Innehåll

Den här webbutbildningen visar vi dig hur du med hjälp av Fortnox Kvitto & Resa digitaliserar alla dina utlägg, representationskvitton, traktamenten och milersättningar så du slipper onödig hantering. Vi går igenom hur du kommer igång med appen och hur kvittot tolkas så att informationen förs över i programmet.

Den här utbildningen är anpassad till dig som är användare av Fortnox Kvitto & Resa. Vill du lära dig hur du administrerar och lägger upp anpassade flöden i programmet är utbildningen Fortnox Kvitto & Resa för administratör rätt utbildning för dig. Klicka här för att komma till utbildningen Fortnox Kvitto & Resa för administratör.

 

Mål

När du gått utbildningen ska du självständigt kunna registrera dina utlägg, representationskvitton och traktamenten i Fortnox Kvitto & Resa.

Bra att veta

När du bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse till angiven e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Observera att anmälan är bindande. Du följer genomgången direkt på din egen dator. För bästa kvalitet av utbildningen rekommenderar vi att ni är anslutna till en fast internetuppkoppling samt använder en enhet med uppdaterad webbläsare (gärna Google Chrome, Firefox eller Safari). Anslut ljudet via er dator för bästa ljudkvalité. Under utbildningen finns det möjlighet att ställa frågor till läraren.

Frågor?

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post sales@fortnox.se

Utbildningstillfällen

Datum Tid Pris
2019-12-19 10:10 - 10:40 0 kr
Anmälan