Utbildning

Fortnox Lager - kom igång

Den här webbutbildningen visar dig hur du arbetar i Fortnox Lager.

600 kr
Priset är exklusive moms

Visa alla utbildningstillfällen

För vem?

Utbildningen är riktad till dig som är ny användare i Fortnox Lager.

Kunskaper och erfarenhet

Inga

Innehåll

Under utbildningen kommer vi gå igenom inställningar och olika arbetsflöden i Fortnox Lager. I denna utbildningen kommer vi även visa funktionerna som inköp och inventering som finns i Lager Plus.

 

 

 

Mål

När du gått utbildningen ska du kunna starta upp och komma igång med arbetet i Fortnox Lager samt ha kunskap om användbara inställningar och funktioner.

Bra att veta

När du bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse till angiven e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Observera att anmälan är bindande. Du följer genomgången direkt på din egen dator. För bästa kvalitet av utbildningen rekommenderar vi att ni är anslutna till en fast internetuppkoppling samt använder en enhet med uppdaterad webbläsare (gärna Google Chrome, Firefox eller Safari). Anslut ljudet via er dator för bästa ljudkvalité. Under utbildningen finns det möjlighet att ställa frågor till läraren.

Frågor?

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post sales@fortnox.se

Utbildningstillfällen

Datum Tid Pris
2019-12-19 13:00 - 14:30 600 kr
Anmälan