• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Vägverket valde Fortnox CRM Säljstöd

Publicerat den 20 december 2006
Pressmeddelande

Vägverket har valt Fortnox CRM Säljstöd för att ha en gemensam databas för hantering av kunder som arbetar med hållbara resor och kvalitetssäkra transporter. Närmare 50 användare är anslutna.


Fortnox utvecklar internetbaserade program för bland annat bokföring och CRM. Den flexibilitet och tillgänglighet som Fortnox program erbjuder är mycket lämplig för en verksamhet som är geografiskt spridd.


Fortnox program passar utmärkt för företag och organisationer som har sin verksamhet på många orter i landet. CRM-programmet är internetbaserat vilket möjliggör att man kan nå sitt program från vilken dator som helst. Enda kravet är att man har en internetuppkoppling. Fortnox CRM Säljstöd är lättanvänt och lätt att lära sig, men ändå tillräckligt kraftfullt för att det ska passa de flesta. En styrka i Fortnox program är att trots att det är ett standardprogram går det ändå att anpassa för sin verksamhet.


Jan Älmeby, VD på Fortnox, säger:

– Vi uppskattar att Vägverket har valt oss som leverantör för CRM. Det visar att vårt koncept med lättanvända program via internet passar även för större organisationer och företag där man sätter hög effektivitet före komplexa lösningar som många gånger inte blir använda av medarbetarna.


Mer information om samarbetet mellan Vägverket och Fortnox kan lämnas av:
Åsa Wagenius på Vägverket, 0771-119119
Jan Älmeby på Fortnox, 0708-37 32 55