• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Våra byråpartners – våra vänner

Publicerad den 13 februari 2009
Kategori VD-ord Jan

När Fortnox grundades var affärsidén att ge mindre företag tillgång till internetbaserade program för bokföring, fakturering mm till låga priser. Om man sätter gränsen för mindre företag vid 20 anställda så omfattas hundratusentals företag, ja faktiskt hela 98% av alla företag. En hyggligt stor målgrupp!


Vad vi inte räknade med var att så många revisions- och redovisningsbyråer var intresserade av våra program. Och naturligtvis är det så; många mindre företag låter en byrå sköta bokföringen. Därmed kan man istället lägga sin kraft på att utveckla företaget. Tack vare den hjälp man får med redovisningen får man också bättre styrinstrument och blir ännu bättre företagare.


Våra byråer ser också stora fördelar i att man slipper installation,alla uppgraderingar sker på Fortnox servrar och inte minst ser man värdet med automatisk daglig säkerhetskopiering.


Med internetbaserade program kan företagaren göra det trevliga jobbet, t ex fakturering eller köra ut resultat- och balansrapporter, medan byrån gör den mer kvalificerade bokföringen. Allt sker i samma databas och man kan sitta på var sitt håll och ha samtidig åtkomst till samma program.


Nu har vi några av de största aktörerna som kunder – Öhrlings PricewaterhouseCoopers, BDO, LR Revision, Horwath, Grant Thornton samt en mängd mindre byråer – sammanlagt är det nu omkring 1900 konsulter som har tillgång till Fortnox program. Deras kunder får stora möjligheter att kunna ta del av alla de möjligheter som internetbaserade tjänster innebär!Jan Älmeby, VD Fortnox AB

jan.almeby@fortnox.se