• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Vi vill träffa dig!

Publicerad den 8 september 2011
Kategori VD-ord Jan

På Fortnox har vi laddat upp inför hösten med fler mötesplatser med våra kunder och vår målgrupp än någonsin tidigare. Vi hoppas att du har möjlighet att träffa oss vid någon av följande mötesplatser:

 

•    Ekonomimässan i Kista 22-23 september där vi kommer att visa vad vi har att erbjuda såväl till mindre företag som till redovisnings- och revisionsbyråer. Här kommer vi att visa upp ett flertal nyheter och förbättringar i vårt sortiment.

 

•    Mässan Eget Företag i Älvsjö 4-6 oktober där vi, förutom att ställa ut i en monter också är med och delar ut ”David-mot-Goliat-priset”. Det är en tävling som arrangeras av tidningen Driva Eget och som sponsras av Fortnox. Tävlingen uppmärksammar småföretagare som kämpar framgångsrikt mot de stora aktörerna.

 

•    Vi kör också vidare med förra årets succe med roadshow för redovisningsbranschen. I år utökar vi till 18 orter, från Umeå i norr till Malmö i söder, som vi besöker under sex intensiva höstveckor. Här kan du  läsa mer om  Fortnox Roadshow.

 

Om vi inte får förmånen att träffa dig vid något av ovanstående tillfällen träffar vi dig gärna närsomhelst via telefon, epost eller via vår Facebooksida eller Twitterkanal. Vi vill kontinuerligt få dina kommentarer, synpunkter och idéer kring allt som rör Fortnox.

 

Den 1 september började våra nya kollegor från JS Data, vars konsult- och utvecklingsdel vi förvärvade i somras. Vi har i och med detta förvärv fått sex nya kollegor med en gedigen erfarenhet av att bygga integrationer mellan olika system. För Fortnox del innebär denna förstärkning att vi har resurser att i rask takt skapa integrationer mot många andra system. Resultatet av detta blir att våra kunder ska kunna få tillgång till så effektiva och automatiska helhetslösningar som möjligt, utan onödiga manuella moment eller dubbelarbete.

 

Vi kommer också under hösten att arbeta vidare med att förbättra och vidareutveckla våra produkter. Vi vågar dessutom lova ett par nyheter i sortimentet, så håll kontinuerligt utkik för mer information. Dessutom fortsätter vi att bygga ut vårt användarstöd för att ge våra kunder allt bättre hjälp när det uppstår frågor eller funderingar.

 

Bästa hälsningar!

 

Jens Collskog,
VD för Fortnox AB