Publicerad: 13 juni 2023

Fortnox är studenternas framtidsval

Av: Johanna Arvung
Fortnox har röstats fram till den tredje mest attraktiva arbetsgivaren i Sverige av landets IT-studenter. Detta är resultatet från en omröstning som genomfördes av Karriärföretagens studentnätverk under januari-april i år.  

– Vi är väldigt stolta över att våra framtida medarbetare, studenterna, ser på oss som en modern och attraktiv arbetsgivare. På Fortnox får medarbetarna möjlighet att utvecklas och själva vara med och forma sin karriär. Vi ser detta som ett kvitto på att studenter vill vara med och förbättra vardagen för tusentals företagare tillsammans med oss, säger Johanna Arvung, Head of People & Sustainability.

Fortnox har under tre år i rad utsetts till Karriärföretag. Titeln delas ut till attraktiva arbetsgivare som erbjuder ”unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för sina anställda”, enligt Karriärsföretagens beskrivning. Av de närmare 1 000 företag, myndigheter och kommuner som granskades var Fortnox en av de som återigen utsågs till Karriärföretag.

Karriärföretagen har nu genomfört en ny undersökning om vilka som är landets mest attraktiva företag bland studenter – och där placerar sig Fortnox i topp 3 bland IT-studenter.

– Den gemensamma drivkraften är central på Fortnox. Vi strävar framåt för att nå samma mål och parallellt med det tar vi fasta på medarbetarnas idéer. Alla på Fortnox omfamnar vårt snabbrörliga arbetsklimat och gillar att jobba i tillväxt. När man gör det är kollegornas kreativitet allt. Denna placering och utmärkelse tar vi som en bekräftelse på att vi är på rätt väg, avslutar Johanna Arvung.

Fortnox en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

3 856 studenter som går en akademisk utbildning vid 28 olika universitet och högskolor har under våren fått svara på frågan; vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2023? I denna undersökning placerar Fortnox sig som den tredje mest attraktiva arbetsgivaren i Sverige bland IT-studenter 3-4 år.


Hållbarhet
Är du nyfiken på hur vi arbetar med hållbarhet?

På Fortnox strävar vi mot ett välmående samhälle. Vi arbetar aktivt för att vår verksamhet ska ge så lite klimatpåverkan som möjligt. Vi involverar både medarbetare och skapar lösningar för företagare, så att alla kan vara med och bidra.

Lediga tjänster
På Fortnox är du med och flyttar gränser

Vi växer och har kontinuerligt behov av att hitta talang och kompetens som kan bidra på vår spännande resa och samtidigt kunna växa och utvecklas som individ.

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.