Om Fortnox

Vi är navet för företagande

Vi är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Genom detta vill vi bidra till ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.


Välkommen

Här hittar du mer info om Fortnox!

Vill du veta mer om hur du kan bli en del av oss? Varför finns vi till och hur allting började? Är du investerare eller aktieägare och vill få de senaste rapporterna? Då har du kommit rätt!

Vi är Fortnox

Utan drömmen stannar Sverige

Oavsett vad din företagsdröm är, så kan vi gå bredvid. Vårt jobb är att lösa allt det som håller dig tillbaka. Så du kan sätta planer i verket och lättare nå dina mål och din egen version av framgång. Varför inte börja redan idag?

Karriär

Vill du vara med och revolutionera en hel bransch?

Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss.

Rörelsemarginal
32,1 %
Resultat efter skatt
66,6 Mkr
Nettoomsättning
279,1 Mkr
Resultat per aktie
0,11 Sek
Nyhetsrum & media

Vad händer på Fortnox

Ta del av det senaste som händer hos oss! Här hittar du alla våra pressmeddelanden, koncerna nyheter och debattinlägg. Du kan även prenumerera på våra utskick för att vara säker på att du inte missar något.

Nyhetsrummet
Starkt kvartal inleder 2022

2022-04-28

Under årets första kvartal hade Fortnox en tillväxt på 40,6 procent. Nettoomsättningen uppgick till 279,1 Mkr och rörelsemarginalen till 32,1 procent. Tillväxten tillsammans med rörelsemarginalen blev alltså 72,7 procent under perioden. Med flera viktiga produktnyheter och investeringar i de sex affärsområdena stärker Fortnox  företagsplattformen för Sveriges företagare ytterligare.

Läs hela artikeln
Läs delårsrapporten Q1 2022

Fortnox ingår partnerskap för lansering av företagskort

2022-04-25

Fortnox har ingått ett samarbete med fintechföretaget Mynt AB som erbjuder smarta kort och lösningar inom spend management. Vid årsskiftet planerar Fortnox att lansera Fortnox Kort, ett företagskort som kommer att förenkla och automatisera kvittoredovisningen...

Läs hela artikeln

Ökad affärsinsikt med Fortnox produktnyheter

2022-04-21

Med produktnyheterna som Fortnox presenterar i april får kunderna bättre överblick över och insikter i den egna affären. Det ger större möjligheter att fatta välgrundade och viktiga affärsbeslut. Bland nyheterna finns Fortnox Läs, Fortnox Revisor och Digital inlämning av årsredovisning K2.

Läs hela artikeln

Första dag för handel i Fortnox aktier på Nasdaq Stockholm

2022-04-13

Som tidigare meddelats har Nasdaq Stockholms bolagskommitté godkänt Fortnox för upptagande till handel på Nasdaq Stockholm. Idag, den 13 april 2022, inleds handeln i Fortnox aktier på Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktierna har tidigare handlats på NGM Nordic SME.  

Läs hela artikeln

Investerare

Här finner du information om Fortnoxkoncernen för aktieägare, investerare och analytiker. Senaste nytt, finansiella rapporter, Fortnox-aktiens utveckling och mycket mer.

Bolagsstyrning

Läs mer om hur Fortnox ansvarsfullt och så effektivt som möjligt arbetar för att förverkliga strategier och skapa värde för våra intressenter.

Samhällsengagemang

Fortnox underlättar företagande och entreprenörskap i Sverige genom sina produkter. Ambitionen är också att inspirera till ett ökat hållbart företagande i samhället. Det gör Fortnox genom att aktivt välja samarbeten, driva initiativ och gå in i partnerskap. Vill du veta mer?

Kalender

Vill du veta vad som händer just nu på Fortnox? Här finner du flera intressanta händelser, digitala event och mycket mer.