Om Fortnox

Vi är navet för företagande

Vi är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Genom detta vill vi bidra till ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.


Vi är Fortnox

Utan drömmen stannar Sverige

Oavsett vad din företagsdröm är, så kan vi gå bredvid. Vårt jobb är att lösa allt det som håller dig tillbaka. Så du kan sätta planer i verket och lättare nå dina mål och din egen version av framgång. Varför inte börja redan idag?

Karriär

Vill du vara med och revolutionera en hel bransch?

Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss.

Nyhetsrum & media

Vad händer på Fortnox

Ta del av det senaste som händer hos oss! Här hittar du alla våra pressmeddelanden, koncerna nyheter och debattinlägg. Du kan även prenumerera på våra utskick för att vara säker på att du inte missar något.
Nyhetsrummet
Fortnox blir Karriärföretag för tredje året i rad

2022-11-15

Fortnox får utmärkelsen Karriärföretag 2023 - för tredje året i rad. I motiveringen lyfts Fortnox unika arbetsgivarvarumärke, talangsatsningar som Fortnox Academy och ett inspirerande kommunikationsarbete.

Läs hela pressmeddelandet

Ökad organisk tillväxt och värdefulla produktnyheter

2022-10-26

Nettoomsättningen steg med 40 procent i det tredje kvartalet jämfört med motsvarande kvartal förra året, till 332 Mkr. Samtidigt uppgick rörelseresultatet till 145 Mkr, vilket speglar det vanliga säsongsmönstret för ett tredje kvartal, då semesterperioden medför lägre personalkostnader. Rörelsemarginalen uppgick till 44 procent. Tillväxt, tillsammans med rörelsemarginal, nådde därmed 84 procent. Utfallet är ett av de högsta i bolagets historia - stödd av en organisk tillväxt om 35 (20) procent.

Läs hela pressmeddelandet

“Vi kommer vara att räkna med”

2022-10-24

Anton Dahlbergs seglingsresa började på Helgasjön i Växjö. Med en dröm om att en dag vinna

OS-guld flyttade han till Göteborg som 15-åring för att gå på seglargymnasium.

Läs hela artikeln

Kommuniké från extra bolagsstämma i Fortnox AB (publ)

2022-10-21

Vid extra bolagsstämma i Fortnox AB (publ) (”Fortnox” eller ”Bolaget”) den 21 oktober 2022 fattades bland annat följande beslut. För mer detaljerad information om innehållet i besluten hänvisas till kallelsen till extra bolagsstämman samt fullständiga förslag till beslut, som tidigare har publicerats och finns tillgängliga här

Läs hela pressmeddelandet

Fortnox - Investerare
Investerare

Här finner du information om Fortnoxkoncernen för aktieägare, investerare och analytiker. Senaste nytt, finansiella rapporter, Fortnox-aktiens utveckling och mycket mer.

Bolagsstyrning

Läs mer om hur Fortnox ansvarsfullt och så effektivt som möjligt arbetar för att förverkliga strategier och skapa värde för våra intressenter.

Samhällsengagemang

Fortnox underlättar företagande och entreprenörskap i Sverige genom sina produkter. Ambitionen är också att inspirera till ett ökat hållbart företagande i samhället. Det gör Fortnox genom att aktivt välja samarbeten, driva initiativ och gå in i partnerskap. Vill du veta mer?