Om Fortnox

Vi är navet för företagande

Vi är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Genom detta vill vi bidra till ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.


Välkommen

Här hittar du mer info om Fortnox!

Vill du veta mer om hur du kan bli en del av oss? Varför finns vi till och hur allting började? Är du investerare eller aktieägare och vill få de senaste rapporterna? Då har du kommit rätt!

Vi är Fortnox

Utan drömmen stannar Sverige

Oavsett vad din företagsdröm är, så kan vi gå bredvid. Vårt jobb är att lösa allt det som håller dig tillbaka. Så du kan sätta planer i verket och lättare nå dina mål och din egen version av framgång. Varför inte börja redan idag?

Karriär

Vill du vara med och revolutionera en hel bransch?

Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss.

Rörelsemarginal
32,1 %
Resultat efter skatt
66,6 Mkr
Nettoomsättning
279,1 Mkr
Resultat per aktie
0,11 Sek
Nyhetsrum & media

Vad händer på Fortnox

Ta del av det senaste som händer hos oss! Här hittar du alla våra pressmeddelanden, koncerna nyheter och debattinlägg. Du kan även prenumerera på våra utskick för att vara säker på att du inte missar något.

Nyhetsrummet
Fortnox förvärvar Agoy It AB

2022-07-01

Fortnox förvärvar samtliga aktier, ca 68,1%, från övriga delägare i Agoy It AB ("Agoy"). Agoy blir därmed ett helägt dotterbolag till Fortnox den 1 juli 2022. Den totala köpeskillingen uppgår till 34,1 MSEK.

Läs hela artikeln

Fortnox ingår samarbete med Bokadirekt

2022-06-29

Fortnox har ingått ett samarbete med Bokadirekt, Sveriges ledande affärssystem och marknadsplats för bokning av tjänster inom skönhet och hälsa. Samarbetet innebär att Fortnox integreras i Bokadirekt. Företagen i skönhets- och hälsobranschen kommer med integrationen att få direkt tillgång till smarta funktioner som hjälper dem i deras företagande. 

Läs hela artikeln

200 000 app-användare i maj

2022-06-10

I maj hade Fortnox 200 000 unika användare i Fortnox App. En effekt av fler Fortnox kunder, men också av mer smart funktionalitet i appen. Automatiseringen innebär att att fler saker funkar att göra på språng - ett företagande som följer företagaren.

Läs hela artikeln

Automatiserade insikter hjälper byråbranschen framåt

2022-06-01

Nu får redovisningsbyråer automatiserade affärsinsikter genom Fortnox. Insikterna berör centrala områden i redovisningen, som avvikelser inom kostnader, moms eller omsättning. Insikterna ger nya förutsättningar för byråerna att ge sina kunder kvalitetssäkrad rådgivning och stöd i affärsbeslut..

Läs hela artikeln

Investerare

Här finner du information om Fortnoxkoncernen för aktieägare, investerare och analytiker. Senaste nytt, finansiella rapporter, Fortnox-aktiens utveckling och mycket mer.

Bolagsstyrning

Läs mer om hur Fortnox ansvarsfullt och så effektivt som möjligt arbetar för att förverkliga strategier och skapa värde för våra intressenter.

Samhällsengagemang

Fortnox underlättar företagande och entreprenörskap i Sverige genom sina produkter. Ambitionen är också att inspirera till ett ökat hållbart företagande i samhället. Det gör Fortnox genom att aktivt välja samarbeten, driva initiativ och gå in i partnerskap. Vill du veta mer?

Kalender

Vill du veta vad som händer just nu på Fortnox? Här finner du flera intressanta händelser, digitala event och mycket mer.