Om Fortnox

Vi är navet för företagande

Vi är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Genom detta vill vi bidra till ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.


Välkommen

Här hittar du mer info om Fortnox!

Vill du veta mer om hur du kan bli en del av oss? Varför finns vi till och hur allting började? Är du investerare eller aktieägare och vill få de senaste rapporterna? Då har du kommit rätt!

Vi är Fortnox

Utan drömmen stannar Sverige

Oavsett vad din företagsdröm är, så kan vi gå bredvid. Vårt jobb är att lösa allt det som håller dig tillbaka. Så du kan sätta planer i verket och lättare nå dina mål och din egen version av framgång. Varför inte börja redan idag?

Karriär

Vill du vara med och revolutionera en hel bransch?

Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss.

Finansiella nyckeltal
Operating margin
33,5 %
Profit after tax
74,4 Mkr
Net sales
307,8 Mkr
Earnings per share
0,12 Sek
Nyhetsrum & media

Vad händer på Fortnox

Ta del av det senaste som händer hos oss! Här hittar du alla våra pressmeddelanden, koncerna nyheter och debattinlägg. Du kan även prenumerera på våra utskick för att vara säker på att du inte missar något.

Nyhetsrummet
Slut på sega privatutlägg - nu lanseras Fortnox Kort

2022-09-27

Nu kan företagare anmäla intresse för Fortnox Kort, som lanseras i början av 2023. Kortet kommer automatisera och förenkla kvittoredovisningen för företag i alla led. De som anmäler sig kommer få förtur för att beställa kortet.

Läs hela artikeln

Kallelse till extra bolagsstämma i Fortnox AB (publ)

2022-09-23

Aktieägarna i Fortnox AB (publ), org. nr 556469–6291 (”Fortnox” eller ”Bolaget”), kallas härmed  till extra bolagsstämma fredagen den 21 oktober 2022. 

Läs hela pressmeddelandet

Vd i Fortnox förvärvar aktier

2022-08-23

Fortnox vd Tommy Eklund har löst in köpoptioner och köpt aktier i Fortnox enligt det optionsprogram som bolagets huvudägare First Kraft AB ställde ut i december 2019.

Läs hela artikeln

Fortsatt ökad organisk tillväxt för Fortnox

2022-08-19

- Jag är jätteglad över att vi kan göra så mycket för landets företagare. Allt fler entreprenörer väljer Fortnox och det är ett tydligt kvitto på att vi levererar konkret kundnytta. Vi ser också att våra finansiella tjänster blir en allt viktigare del av erbjudandet, och att de är betydelsefulla för många kunder, säger Tommy Eklund, vd Fortnox.

Läs delårsrapporten Q2

Fortnox - Investerare
Investerare

Här finner du information om Fortnoxkoncernen för aktieägare, investerare och analytiker. Senaste nytt, finansiella rapporter, Fortnox-aktiens utveckling och mycket mer.

Bolagsstyrning

Läs mer om hur Fortnox ansvarsfullt och så effektivt som möjligt arbetar för att förverkliga strategier och skapa värde för våra intressenter.

Samhällsengagemang

Fortnox underlättar företagande och entreprenörskap i Sverige genom sina produkter. Ambitionen är också att inspirera till ett ökat hållbart företagande i samhället. Det gör Fortnox genom att aktivt välja samarbeten, driva initiativ och gå in i partnerskap. Vill du veta mer?

Kalender

Vill du veta vad som händer just nu på Fortnox? Här finner du flera intressanta händelser, digitala event och mycket mer.