Om Fortnox

Vi är navet för företagande

Vi är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Genom detta vill vi bidra till ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Vi är Fortnox
Utan drömmen stannar Sverige
Vi är Fortnox
Utan drömmen stannar Sverige

Oavsett vad din företagsdröm är, så kan vi gå bredvid. Vårt jobb är att lösa allt det som håller dig tillbaka. Så du kan sätta planer i verket och lättare nå dina mål och din egen version av framgång. Varför inte börja redan idag?

Karriär
Vill du vara med och revolutionera en hel bransch?
Karriär
Vill du vara med och revolutionera en hel bransch?

Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss.

Nyhetsrum & media
Vad händer på Fortnox
Nyhetsrum & media
Vad händer på Fortnox

Ta del av det senaste som händer hos oss! Här hittar du alla våra pressmeddelanden, koncerna nyheter och debattinlägg. Du kan även prenumerera på våra utskick för att vara säker på att du inte missar något.

Nyhetsrummet
Fortnox - Investerare
Investerare

Här finner du information om Fortnoxkoncernen för aktieägare, investerare och analytiker. Senaste nytt, finansiella rapporter, Fortnox-aktiens utveckling och mycket mer.

Bolagsstyrning

Läs mer om hur Fortnox ansvarsfullt och så effektivt som möjligt arbetar för att förverkliga strategier och skapa värde för våra intressenter.

Hållbarhet

Fortnox underlättar företagande och entreprenörskap i Sverige genom sina produkter. Ambitionen är också att inspirera till ett ökat hållbart företagande i samhället. Det gör Fortnox genom att aktivt välja samarbeten, driva initiativ och gå in i partnerskap. Vill du veta mer?