Jobba hos oss

Upplev det bästa av två världar

På Fortnox behöver du inte välja. Här kombinerar du känslan av en startup med tryggheten hos en växande koncern. Det har format en kreativ miljö där vi skapar magi varje dag. Magi i form av smarta produkter som hjälper en halv miljon svenska företag att bli mer framgångsrika. Från enmansföretag till storbolag. För oavsett vilken roll du har så drivs vi alla av ett gemensamt mål: Att forma framgångsrika företag tillsammans.

Varför välja när kan få det bästa av två världar? Upptäck Fortnox!

Se alla lediga jobb
Skapa din egen framgångsmix
Skapa din egen framgångsmix

Startup eller koncern? Enmansföretag eller globala kunder? Detaljerna eller helheten? Hos Fortnox behöver du inte välja. Hos oss får du det bästa av två världar. Hitta ditt nästa, och bästa, jobb. Skapa din egen framgångsmix.

Hitta ditt nästa, och bästa, jobb hos oss.

Lediga tjänster på Fortnox

Martech Product Manager
Produkt

Växjö

Läs mer och ansök
Solution Architect
Utveckling

Linköping

Läs mer och ansök
Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Till connect
Employee Value Proposition

Här är vårt löfte till dig

Vi tror på ett liv i balans

En bra balans mellan arbete och privatliv är en förutsättning för att kunna prestera. På Fortnox är det en självklarhet att arbetslivet ska vara hållbart. Kanske behöver du jobba hemifrån någon dag för att få ihop livspusslet? Inga problem. Även hälsa och välmående är viktigt. Fortnox erbjuder ett heltäckande MåBra-koncept där du kan ta del av aktiviteter som träning, massage, yoga och mindfulness.

Vi skapar rum för kreativitet

Vad får dig att skapa, innovera eller prestera bäst? Är det levande ytor som inspirerar till teamarbete eller en lugn vrå med mjuk belysning? Alla är vi olika. Därför möter du en variation av inbjudande och kreativa miljöer som låter dig forma din egen arbetsdag hos oss. Självklart har du din alldeles egna kontorsplats att återvända till när du känner för det.

Vi öppnar möjligheter

Fortnox är ett växande och snabbrörligt bolag. Det öppnar upp möjligheter för alla som vill vara med. Vi ser mångfald som en tillgång och uppmuntrar intern rörlighet där medarbetare kan växa med nya utmaningar, inriktningar och roller. För dig som uppskattar den föränderliga miljö vi lever i är allting möjligt. Hur långt du vill nå bestämmer du själv.

Vi växer tillsammans

Att arbeta på Fortnox är att vara en del av något större: Ditt team som du jobbar tajt med såklart, men också hela företagets uppdrag och vision. Den speciella kulturen på Fortnox har format en samarbetsanda som är unik. Vi arbetar alla mot ett gemensamt mål och vi är övertygade om att det är tillsammans som vi skapar morgondagens lösningar för Sveriges företagare.

Vi flyttar gränser

På Fortnox går vi vår egen väg. Vi ser potentialen i problem, premierar nya idéer och gör dem till verklighet. Målet är att flytta fram gränserna för hur intelligenta dataflöden och automatisering skapar affärsnytta. Här får du utrymme att utforska idéer och testa ny teknik, till exempel under våra återkommande event som Hackathon och Innovation Days.

Vi utvecklar goda ledare

Trygga ledare som är närvarande, kreativa och har nära till beslut. Det är vår modell för att ge alla medarbetare rätt förutsättningar att lyckas och må bra. Vi arbetar med en tydlig struktur för individuell uppföljning och utveckling, arrangerar ledarforum för dialog och samverkan och ser till att våra ledare får stöd och möjligheter att utvecklas i sin roll. Trygga ledare ger trygga medarbetare.

Hitta din framgångsmix

Utveckling? Produkt? Support? Oavsett vad just du är intresserad av är du med och skapar förutsättningar för fler framgångsrika företag i Sverige.
Läs mer om våra arbetsområden här.

Utveckling
Lär dig mer om hur vi jobbar med utveckling
Utveckling
Lär dig mer om hur vi jobbar med utveckling

Vill du veta mer om hur vi jobbar med utveckling? Kanske är du intresserad av vår tech stack, eller vill veta mer om hur vi jobbar i team? Läs mer om utveckling på Fortnox vi knappen nedan. 

Produkt
Lär dig mer om hur vi jobbar med produkt
Produkt
Lär dig mer om hur vi jobbar med produkt

Är produktutveckling det bästa du vet? Vill du veta mer om hur vi jobbar för att ständigt ligga i framkant gällande våra produkter och hur de hjälper att skapa framgång för våra kunder? In och läs mer om området produkt.

Sälj
Lär dig mer om hur vi jobbar med sälj
Sälj
Lär dig mer om hur vi jobbar med sälj

Är relationer och kundfokus det som får dig att prestera allra bäst på jobbet? Eller är du på nyfiken på hur vi ser på våra kunder och vårt erbjudande till dem? Då kanske du ska jobba med sälj hos oss. Klicka dig vidare för att läsa mer!

Support
Lär dig mer om hur vi jobbar med support
Support
Lär dig mer om hur vi jobbar med support

Att hjälpa våra kunder att få ut mest av Fortnox - det är vår support stjärnor på. Är du en relationsbyggare av rang som har intresse för människor och relationer? Då kanske du passar på någon av våra supportavdelningar.

Marknad & Kommunikation
Lär dig mer om hur vi jobbar med marknad och kommunikation
Marknad & Kommunikation
Lär dig mer om hur vi jobbar med marknad och kommunikation

Vi som jobbar här brinner för kommunikation.  Vi tänker budskap, varumärke och helhet och vi vet alltid vem det är vi pratar med. Vi älskar färg och form. Vårt jobb är att synliggöra attraktionskraften i Fortnox erbjudande genom bild, text, och rörlig media. Nyfiken?

Affärsstöd
Lär dig mer om hur vi jobbar med affärsstöd
Affärsstöd
Lär dig mer om hur vi jobbar med affärsstöd

People, IT, Legal, Finance, Workplace, Quality & Risk eller kanske Sustainability? Drivs du av tanken på att kunna stötta dina kollegor inom just dina expertområden? Vi har en rad olika områden inom affärsstöd där kanske just du hittar ditt nästa jobb.

Våra kontor

Välkommen till oss på Fortnox

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Linköping

I april 2024 flyttar vi in i helt nyrenoverade lokaler mitt i centrala Linköping.

Stockholm

En plats för samarbete, stadspuls, möten och arbetsro i fantastisk arbetsmiljö.

Fortfarande nyfiken?

Lär dig mer om Fortnox

Fortnox blir Karriärföretag för fjärde året i rad

Sajten Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige, och Fortnox är ett av dessa! En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

Känn pulsen på Fortnox

Pressmeddelanden, nyheter eller debattartiklar? Då har du kommit rätt. Missa inte heller att du kan prenumerera på våra pressmeddelanden!

Fortnox är studenternas framtidsval

Fortnox har röstats fram till den tredje mest attraktiva arbetsgivaren i Sverige av landets IT-studenter. Detta är resultatet från en omröstning som genomfördes av Karriärföretagens studentnätverk under januari-april i år.

Vill du ha det bästa av två världar?

Se våra lediga tjänster

Vi älskar bra kombinationer. Den där perfekta blandningen av arbetsuppgifter, kompetenser och personligheter. En härlig kompott av mänsklig drivkraft och kreativitet. Här får du möjligheten att skina som individ och tillhöra ett större sammanhang. Hos Fortnox behöver du inte välja. Hos oss får du det bästa av två världar.

Redo att skapa din framgångsmix?