Publicerad: 15 november 2021|Senast uppdaterad: 6 december 2023

Fortnox blir Karriärföretag för andra året i rad

Fortnox får utmärkelsen Karriärföretag 2022 - för andra året i rad. I motiveringen lyfts Fortnox employer branding-arbete fram, vår satsning på välmående med Wellness Floor men också vår företagskultur som skapar engagemang hos våra medarbetare.

– Våra medarbetare är vår allra viktigaste tillgång. Därför har det alltid varit självklart att satsa på dem. Att vi tilldelas utmärkelsen för andra året i rad är ett bevis på att det betydelsefulla arbete vi har lagt ner ger resultat. Tillsammans skapar vi en framgångsrik arbetsplats för alla medarbetare, säger Filip Schröder, Head of HR på Fortnox (Acting). 

Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige. En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär. 2022 står Fortnox inför ytterligare rekrytering, och då betyder utmärkelsen mycket. 

– Vår lärdom är att välmående, trygga och engagerade medarbetare gör ett bättre jobb. Vår familjära stämning i kombination med utvecklings- och karriärmöjligheter är ett vinnande koncept. Fortnox växer snabbt och det är med nya medarbetare vi kan bli större, bättre och låta fler kompetenta personer bidra till vår vision, ett samhälle skapat av framgångsrika företag, avslutar Filip Schröder. 

Är du intresserad av att jobba på Fortnox? Klicka här!

Kontakt

Vi svarar på frågor från media, arrangerar intervjuer med koncernledningen och ansvarar för pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig som är analytiker eller större investerare att komma i kontakt med rätt personer inom Investor Relations.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.