21 oktober 2020|Uppdaterad: 2 mars 2022

Fortnox ingår nytt avtal med Trygg-Hansa

Fortnox och Trygg-Hansa förlänger nu sitt samarbete genom ett förnyat avtal. Avtalet som börjar gälla i oktober löper på fem år och omfattar företagsförsäkring, motorförsäkring och vårdförsäkring.

Det nya avtalet syftar till ett långsiktigt försäkringserbjudande i framkant till Fortnox kunder, som fortsatt kommer att kunna aktivera sin försäkring på ett enkelt sätt via Fortnox och därmed ha en trygg försäkringslösning. 

– Vi är väldigt glada över det här långsiktiga samarbetet med Trygg-Hansa. Vi har under flera år arbetat tillsammans för att erbjuda försäkringslösningar i framkant, och med detta avtalet stärker vi den affären, säger Per Jakobsson Martin, produktområdeschef på Fortnox.  

Det nya avtalet innebär att Trygg-Hansa kommer att ta ett större ansvar kring försäljning av lösningarna, medan Fortnox tillhandahåller plattformen där lösningarna erbjuds och kan aktiveras. 

– Det här ligger i linje med vår inriktning att göra det vi är bäst på, och låta andra göra det de är bäst på. När vi gör det tillsammans så får våra kunder mest effekt, säger Per Jakobsson Martin.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.