Nya höjder med Fortnox Digital PT

Ta hjälp av Fortnox Digital PT för att jobba smartare i Fortnox och nå nya höjder – på byrån och tillsammans med kunderna. Vi skräddarsyr ett upplägg och ni arbetar med verkliga kunder och uppdrag.

Vi gör det tillsammans

Har du koll på vad ni kan göra i Fortnox eller vad Fortnox kan göra för er byrå och era kunder? Med Fortnox Digital PT får ni koll – och kan ställa om till mer effektiva arbetssätt. Vi hjälper er igång, coachar efter hand och släpper inte taget förrän ni är i mål.

Ikon angles-right
Handfasta tips
Att förändra arbetssätt och invanda rutiner är utmanande. Ni får handfasta tips på hur ni kan jobba modernt och stöttning när det dyker upp frågor.
Ikon angles-right
Tydliga steg
Er byrå är alltid utgångspunkten – oavsett hur digitala ni är idag. Vi går igenom vad ni vill uppnå och ni får en skräddarsydd plan med tydliga steg.
Ikon angles-right
Löpande avstämningar
Nära samarbete med löpande dialog och avstämningar. Ni får tips om kluriga inställningar och hur ni sätter upp ert Fortnox på smartaste sättet.
Ikon angles-right
Engagera medarbetare
En viktig framgångsfaktor i arbetet med Fortnox Digital PT är att få med byråns medarbetare och kunder på tåget, så att de rör sig i samma riktning.
Personlig kontaktperson
Personlig kontaktperson

Med Fortnox Digital PT får ni en personlig kontaktperson som hjälper er att identifiera hur ni kan förändra byråns arbetssätt – och ta fram en plan för vad som ska hända när det ska vara klart.

"Det jag uppskattade mest var de praktiska tipsen och trixen i programmet"

Feedback från tidigare deltagare

"Skönt att få med sig argument till dialogerna med kunderna"

Feedback från tidigare deltagare

Vi berättar gärna mer

Är du nyfiken på Fortnox Digital PT? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer. Tjänsten riktar sig till redovisningsbyråer som vill ställa om till mer digitala arbetssätt.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande