Allt för redovisningsbyrån

100% Byrå För Sveriges viktigaste uppdrag

Som redovisningskonsult är du företagens främsta rådgivare som peppar och boostar. Vårt kall är därför att stötta dig och byrån till 100%. Genom att välja vår samarbetsplattform skapar du oändliga möjligheter att bli framgångsrik ihop med dina kunder.

Byråpaket

Precis vad byrån behöver med Fortnox Byråpaket

Med Fortnox Byråpaket får du total överblick över dina kunder, uppdrag och vad som behöver göras. Allt du behöver för ett bra samarbete - helt enkelt!

Allt ingår

Arbeta i Fortnox och få så mycket mer på köpet

Vi vill att du lyckas! Därför har vi 100% fokus på dig och branschen, med referensgrupper som guidar våra dedikerade utvecklare, Digital PT-gänget som lotsar dig - och massor med kunskap och inspiration.

Boka en demo

Känns det krångligt? Skulle du behöva lite extra hjälp med att komma igång? Våra experter kan hjälpa dig få koll på alla fördelar med att vara byråpartner, och ge konkreta tips på hur du jobbar smart och smidigt med våra produkter.

Flytta till oss

Ett byte till vår moderna företagsplattform är bara några klick bort. Oavsett om det gäller enskilda klienter eller hela din byrå så hjälper vi dig!

Utbildningar

Vi erbjuder flera seminarium, webbutbildningar, och programutbildningar på plats för att hjälpa just dig komma igång och bli så effektiv som möjligt i Fortnox.

Våra produkter

Custom Icon
Digital byrå
Få överblick över alla löpande uppdrag, prioritera uppgifter, få notiser och kommunicera med din kund.
Custom Icon
Bokslut & Skatt
Hela räkenskapsåret åt dina kunder på ett och samma ställe.
Custom Icon
Avstämning & Rapportering
Löpande och standardiserade periodavstämningar.
Varför ska jag jobba i Fortnox plattform?

Jobba närmare dina kunder

Dina kunder är det viktigaste för dig – och oss. Därför ägnar vi 100% av vår tid och kraft åt att utveckla program och tjänster, kalla det verktyg om du vill, så att både du och dina kunder kan lägga mer tid på det som verkligen betyder något.

Custom Icon
Marknadsledande produkter
Utveckla din byrå för att driva kvalitet och effektivitet, fördjupa samarbetet med dina kunder, och inte minst att få tid över att ta dig an helt nya.
Custom Icon
100% samarbete
I Fortnox bestämmer ni vem som gör vad och delar på arbetsuppgifterna efter behov.
Custom Icon
100% tillgängligt
Arbeta effektivt var du än befinner dig. Med Fortnox app blir du och din kund ännu mer mobila och kan effektivt sköta både kommunikation och dokumentinlämning.
Custom Icon
Utbildning och support
Vi är med dig hela vägen. Våra kostnadsfria utbildningar och tillgängliga byråsupport ger dig stöd i din digitala utveckling.
Digital PT

Känner ni att det börjar bli dags att digitalisera och förenkla era arbetssätt? Då är Digital PT tjänsten för just er byrå! Vare sig ni är ny eller befintlig kund som behöver hjälp med att ändra arbetssätt finns våra digitala experter här för er! Boka upp ett möte redan idag, så kan vi tillsammans hjälpas åt att hitta de smartaste arbetssätten, som hjälper er att ta nästa steg i er byrås digitala resa.

Fortnox Masterclass

Fortnox är stolta över att kunna presentera 2022 stora nyhet, Fortnox Masterclass - Powered By AVN. Masterclass vänder sig till dig som är byråledare och vill utveckla dig själv och din byrå till nästa nivå. Utbildningen är i 3 dagar och hålls på Engelska.

Fortnox Magazine #1 2022
Fortnox Magazine

Sveriges största branschtidning för redovisningsbyråer. Fullt med inspiration, nyheter och reportage!

Upptäck mer för din byrå

Automatisera dina arbetsflöden

Leverantörsfakturor

Effektiv fakturahantering

 • Fortnox tar emot och tolkar leverantörsfakturan
 • Automatiserad kontering och bokföring
 • Full kontroll med attestfunktion
Löner

Förenklad löneadministration

 • Anställda rapporterar via webb.
 • Full kontroll med attestfunktion.
 • Allt förberett för lönekörning.
En företagare som tar betalt av en kund
Kvitto & Resa

Kvittounderlag på direkten

 • Fota kvitton med mobilen.
 • Snabbt, digitalt underlag.
 • Koppling till Fortnox Bokföring för helautomatiserat flöde.
Fakturor

Smartare fakturering

 • Skapa fakturor som vanligt.
 • Vi skickar och hanterar ev påminnelse och inkasso.
 • Inbetalning och bokföring med automatik.
Har du frågor om hur du flyttar till Fortnox?

Vi berättar gärna mer

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

By contacting Fortnox, your personal information will be processed in accordance with

Har du frågor?

FAQ

Här besvarar vi några av de vanligaste funderingarna kring hur det fungerar att komma igång med Fortnox. Kontakta oss om du inte hittar det svar du söker.

Kostar det något att flytta över sina uppgifter till Fortnox?

Nej, det är helt kostnadsfritt. Antingen skickar du in dina filer till oss via guiden ovan så importerar vi dem, eller så läser du in dem själv inne i programmet.

Hur lång tid tar det?

I de flesta fall är du igång redan samma dag. Hur lång tid just ditt byte tar beror på ditt företags komplexitet och hur mycket uppgifter som ska överföras. Ett byte till Fortnox kan ibland ta mellan två och fyra arbetsdagar att genomföra, men oftast går det snabbare än så.

Jag vill importera löner från ett tidigare program – går det?

I Fortnox finns det möjlighet att importera de anställda via PAXml-fil från ditt tidigare system. Notera att alla system inte stödjer export av PAXml, så kontrollera vad som gäller hos just din programleverantör. Byter ni från Visma Lön 300/600 så kan du importera de anställda genom att ta ut en personallista i Excel-fil.

För att komma igång med löneprogrammet med rätt ingående värden, inställningar och historik lägger du in den informationen i Fortnox Lön.

Se vår guide om hur du byter till Fortnox Lön.


Behöver du hjälp?

Kontakta oss

Har du frågor om vårt byråerbjudande?

Vill du lära dig mer?

Allt om företagande

Att vara egenföretagare ska vara enkelt. I Fortnox Företagsguide hjälper vi dig med allt som har med företagande att göra – allt från att starta och driva, till mer detaljerad information om bokföring, lön samt skatter och moms.