Partners

Bli en del av ekosystemet

Vi är övertygade om att ett samarbete och partnerskap är nyckeln för att backa Sveriges företagare i deras tillväxt.

Bli partner till Fortnox.

Integrationspartner

Låt Fortnox tusentals företagare ta del av ditt system. Koppla ditt system till Fortnox och låt oss hjälpa dig synas. Väx och utveckla din affär med oss på Marknadsplatsen.

Bli Integrationspartner
Byråpartner

När du blir Fortnox Byråpartner får din redovisningsbyrå allt som ni behöver för ett digitalt, webbaserat och skräddarsytt samarbete med varje enskild kund. Det unika verktyg Digital byrå hjälper er att enkelt effektivisera och underlätta redovisningsarbetet, så att ni får mer tid över till rådgivning.

Bli Byråpartner
Återförsäljare

Företag som aktivt vill arbeta med att sälja Fortnox program kan bli Fortnox Återförsäljare.

För Lagerbolag
CSR- och Sponsringssamarbeten

Fortnox arbetar aktivt med olika partnerskap för att inspirera fler till att vilja bli företagare. Nyföretagarcentrum Sverige och Ung Företagsamhet är två goda exempel.

Läs mer om våra samhällsengagemang
Vårt ekosystem
Vårt ekosystem

I Fortnox ekosystem visar hundratals av våra partners upp sina mjukvaror och lösningar som är kopplade till Fortnox. Här finns branschlösningar, smarta power-ups för nystartade och lösningar som hjälper er tillväxt. Allt för ett smartare företagande.

Som integrationspartner kan du antingen visa upp din lösning hos oss och sälja den själv, eller låta kunden köpa den direkt via oss

Vad som passar just er beror på systemets komplexitet, onboarding samt affärsmodell.