Välkommen till oss i Växjö

Huvudkontoret

Välkommen hem till Fortnox. På vårt huvudkontor i Växjö har vi skapat en oas för samarbete, tillväxt, möten och arbetsro. Hos oss kan du skifta mellan lugna miljöer och kreativa workshops med bara några få steg. Slå dig ner i en skön fåtölj på plan 8 för ostört arbete och förundran över utsikten.

Eller besök vårt "vardagsrum" på plan 3 för de spontana mötena och en livfull stämning. Vi har försökt hitta platser och miljöer som tilltalar de flesta. Ett hem att trivas i helt enkelt. Så återigen, välkommen hem till Fortnox.

Rum att trivas i

Vi tror att miljön du arbetar i spelar stor roll för din trivsel och kreativitet under arbetsdagen. Därför har vi försökt att skapa kontor som uppmuntrar till just detta. Våra gemensamma ytor är välkomnande och öppna för alla. Slå dig ner, ta en kaffe och kanske lär du känna en ny kollega på köpet.

Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Tillsammans flyttar vi gränser.

Lediga tjänster

Just nu söker vi fler kollegor i Växjö.

Software developer
Development

Växjö, Malmö, Stockholm, Linköping

Vill du vara med på resan att bidra till att att skapa ett ett välmående samhälle format av framgångsrika företag? Sök, så berättar vi mer över en kaffe!

Senior utvecklare
Development

Växjö

Vill du vara med och bygga framtidens appmarknad tillsammans med ett självorganiserande team som använder moderna tekniker i sin mikrotjänstarkitektur? Sök och bli en del av vårt härliga gäng idag!

Information Security Manager
IT

Växjö

Blir du glad av att tänka på regelefterlevnad, ramverk och IT-säkerhet? Då har vi nog drömjobbet för dig. Sök redan idag!

Vår arbetsplats

Vad får dig att trivas? Är det gemensamma ytor som inspirerar till teamarbete eller är det en tystare vrå med mjuk belysning. Oavsett var du jobbar bäst har vi gjort vårt bästa för att skapa en så inbjudande och kreativ arbetsmiljö som möjligt. Självklart kan du alltid återvända till din alldeles egna kontorsplats om du känner för det.

MåBra - Friskvård

Ibland behöver vi alla en paus i vårt arbete. Och vad passar då bättre än att använda några av de alla möjligheter till paus i rörelse som Fortnox erbjuder? Kanske är det ett tufft pass i gymmet som lockar, en lugn stund i yogasalen eller varför inte en rundpingisturnering med teamet? Vill du hellre ha en lugnare paus kanske vår tysta zon eller vårt gaming room passar just dig bättre. Oavsett så finns det något för de flesta på vårt Wellnes floor i Växjö.

Studio & event

Visste du att Fortnox har sin alldeles egna studio? I vår studio har vi oändliga möjligheter att skapa event för både våra kunder och våra medarbetare. Varje fredag sänds  till exempel vårt interna program "Morgonsoffan" från studion i Växjö. Och varje månad spelas även flera externa event och utbildningar in i vår studio. Kanske har du även en dröm om att en dag bli programledare eller lära dig tekniken bakom kameran?

Våra kontor

Vi finns på flera platser

Fortnox finns på flera orter runt om i landet. Här hittar du besöksadress till alla våra kontor. Tänk om ditt drömjobb finns på någon av dem? Och kanske hittar du din drömstad där också?

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Linköping

På Östergötaslätten ligger Linköping. Låt dig inspireras av vad staden erbjuder i upplevelseguiden.

Stockholm

I vår huvudstad finns det alltid något nytt att göra eller upptäcka. Läs mer om alla möjligheter i upplevelseguiden.