Branschlösningar

Fortnox för din bransch

Hantverkare, konsult – eller restaurangägare? Oavsett inom vilken bransch du verkar har vi lösningar för dig.

Varför ska jag välja Fortnox branschlösningar?

Olika branscher, olika behov

Tillsammans med våra partners erbjuder vi skräddarsydda och branschspecifika lösningar. Se vilket paket vi rekommenderar för just din verksamhet.

B2B

För dig som jobbar med B2B-försäljning rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Kvitto & Resa och Integrationslicens.

Läs mer och beställ
Bemanning och rekrytering

För dig som driver bemannings- och rekryteringsföretag rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Lön, Leverantörsfakturaattest och Integrationslicens.

Läs mer och beställ
Butik

För dig som driver butik rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Lön, Leverantörsfakturaattest och Integrationslicens.

Läs mer och beställ
Hantverkare

För dig som är hantverkare rekommenderar vi en lösning där Bokföring och Fakturering utgör grunden, och kompletteras med Lön, Tid, Offert & Order, Integrationslicens samt Personlig support.

Läs mer och beställ
E-handel

För dig som driver e-handel rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Lager, Offert & Order och Integrationslicens.

Läs mer och beställ
Fastighetsverksamhet

För dig som är fastighetsägare har vi en skräddarsydd lösning tillsammans med Atlas Nest. Du hanterar enkelt all administration för dig och dina hyresgäster, samtidigt som all bokföring förs över automatiskt till Fortnox.

Läs mer och beställ
Juridik

För dig som driver jurist- eller advokatfirma rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Lön, Leverantörsfakturaattest och Integrationslicens.

Läs mer och beställ
Konsult

För dig jobbar som konsult rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Tid, Lön, Leverantörsfakturaattest, Kvitto & Resa och Integrationslicens.

Läs mer och beställ
Restaurang

För dig som driver restaurang rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Lön, Leverantörsfakturaattest och Integrationslicens.

Läs mer och beställ
Utbildningsverksamhet

För dig som jobbar med utbildning rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Lön, Leverantörsfakturaattest och Integrationslicens.

Läs mer och beställ
Vill du köpa enskilda program?

Nå dina mål med våra produkter

Oavsett om du vill komplettera med fler program – eller skapa din egen lösning – har vi produkterna du behöver.