En bild på kulor som åker runt i ett spår
Automatiserat och skalbart ERP

Komplett affärssystem för stora företag

Ett affärssystem med automatiserade och skalbara processer för ekonomi och administration, med finansiell rapportering och uppföljning i realtid. Vi erbjuder en komplett och digital ERP-lösning för behoven i stora företag och koncerner.

Illustration som visar hur Fortnox affärssystem är uppbyggt
Varför just Fortnox affärssystem?

Effektivt, skalbart, automatiserat

Fortnox är inget stort affärssystem. Det är mycket mer än så. En komplett, skalbar ERP-plattform där ni skapar just den lösning som är bäst för företaget eller hela koncernen.

"Det går inte att hitta ett affärssystem som täcker allt på ett bättre sätt"

Logistikbolaget Boxflow har på ett par år gått från nystartat till en koncern med fem bolag, som beräknas omsätta 250 miljoner kronor under 2022. De kan än så länge växa med Fortnox som affärssystem eftersom de kan integrera system som passar deras verksamhet.

Boxflow erbjuder bemanningslösningar för lager och industri, tredjepartslogistik och konsultation. De använder Fortnox plattform som utgångspunkt i sitt affärssystem – och bygger sin egen helhet.

– Vi integrerar system till Fortnox som är skräddarsydda för vår verksamhet. Det går inte att hitta ett affärssystem som täcker allt på ett bättre sätt.

De använder försystemet Intelliplan där 500 löner behandlas varje månad, innan de betalas ut via lönemodulen i Fortnox. De håller på att integrera ett system för fakturering som är anpassat för tredjepartslogistik – en viktig del i Boxflows affär. Det gör att de kan minimera det manuella arbetet med att stansa fakturor när systemet kopplas till faktureringsmodulen i Fortnox.

Boxflow använder Oxceed för finansiell rapportering och analys – något som tidigare gjordes manuellt i Excel.

– Vi sparar mycket tid på att kombinera Fortnox med Oxceed. Datan synkas från Fortnox och sammanställs i rapporter som vi har anpassat utifrån vår verksamhet. Jag gillar att det inte kräver konsulttimmar eftersom vi kan bygga allting själva i Oxceed.

Tina Holm, CFO, Boxflow
En porträttbild på en kvinna som arbetar som ekonomichef på Boxflow
En mobiltelefon och en dator som visar Fortnox affärssystem
Fortnox plattform

Allt ni behöver i ett affärssystem

Automatiserade och skalbara processer för bokföring, fakturering, lönehantering med mera. Allt är samlat i ett system, där ni kopplar på externa för- och eftersystem som är anpassade för er bransch och verksamhet – på så sätt får ni ett komplett affärssystem. Produkter och tjänster samt antal licenser, användare och eventuell koncernhantering anpassas helt efter era behov.
En dator som visar ett verktyg för finansiell rapportering och uppföjning
Koppling till Oxceed

Finansiell rapportering och uppföljning

Med Oxceed sköter ni finansiell rapportering och uppföljning, och har alltid aktuella siffror tack vare kopplingen till bokföringen i Fortnox. Med alla verktyg för finansiell rapportering och analys samlade på ett ställe förenklar ni ekonomiarbetet och uppföljningen. Oxceed är enkelt att komma igång med och har färdiga mallar för finansiella rapporter – men ni kan även skräddarsy era egna.
Vi hjälper er längs vägen

Snabb support och personlig kontakt

Ni får en egen personlig kontakt som hjälper er att skapa effektiva arbetsflöden och säkerställer att uppsättningen i plattformen matchar era behov – även när de ändras. Ni får förtur i kön till vår produktsupport, så att ni alltid får snabb hjälp i våra olika program och tjänster.
Fler fördelar med Fortnox affärssystem

Mer om vårt ERP-system

Minska dubbelarbetet

Med Fortnox som nav kopplar ni på de system som er verksamhet behöver för att skapa ett effektivt ERP-system.

  • Över 400 färdiga kopplingar som automatiserar och sparar tid
  • Skapa och integrera egna system via vårt öppna API

Skräddarsydd onboarding

Personlig onboarding i både Fortnox och Oxceed som möter företagets behov. Anpassas efter roller och användare.

  • Bli effektiv från start i Fortnox och Oxceed
  • Skräddarsys för ert företag

Hjälp att implementera system

Vid behov hjälper vår samarbetspartner er med bytet från nuvarande affärssystem till vår plattform, samt skräddarsyr externa system utifrån era behov.

  • Implementation, behovsanalys och utbildning
  • Kunskap om Fortnox plattform

Vill du veta mer om Fortnox affärssystem?

Vi svarar gärna på era frågor och håller en demo för att visa hur Fortnox kan hjälpa ert företag. En kostnadsfri offert, som självklart inte är bindande, ingår.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande