Jobba smartare, inte hårdare

Verktygen som utvecklar dig
och din verksamhet

På Fortnox vill vi hjälpa dig att jobba smartare, inte hårdare. Därför erbjuder vi en palett av verktyg som hjälper dig att utveckla dig själv och din verksamhet. Fortnox har både kunskapen och lösningarna som gör ditt jobb effektivare.

Därför utmanar vi dig att digitalisera ditt arbetssätt och coachar dig hela vägen, så att du landar tryggt och säkert. För på andra sidan väntar nya affärsmöjligheter – smartare flöden, fördjupade samarbeten och inte minst utrymme att ta dig an nya kunder.

Någon att hålla i handen
Väx med en Digital PT
Någon att hålla i handen
Väx med en Digital PT

Våra byråexperter hjälper dig igång med ett digitalt arbetssätt som revolutionerar din byrå och effektiviserar samarbetet med dina kunder. Digitalisera din verksamhet, bli av med tråkiga arbetsmoment och jobba smartare, inte hårdare!

Hitta en byrå
Låt kunderna hitta dig

Vi har gjort det lättare för företagare att hitta en redovisningsbyrå som använder Fortnox i sitt närområde - se till att din byrå också syns för nya potentiella kunder på Hitta en byrå!

Utbildningar
Få en flygande start

Vi erbjuder olika typer av utbildningar för att du ska få en bra start och kunna jobba så effektivt som möjligt i programmet. Du väljer vilken form som passar dig!

Vår Digitala PT var mycket engagerad och hade precis det helhetsperspektiv som vi behövde.
Nöjd redovisningskonsult, efter genomgången PT-utbildning
Byt till Fortnox

Vill du också
byta till Fortnox?

Ett byte från ett annat ekonomisystem är bara några klick bort. Oavsett om det gäller enskilda kunder eller hela din byrå så hjälper vi dig med flytten - helt kostnadsfritt.

Få svar på alla dina frågor

Är du nyfiken på hur Fortnox kan hjälpa dig att samarbeta effektivare och skapa nya affärer? Kanske jobbar du redan med ett annat system och vill veta vad det skulle innebära att byta till Fortnox? Hör av dig så svarar vi på alla dina frågor.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande