Samarbete på en ny nivå

Skapa det perfekta arbetssättet
för dig och din kund

Effektiva samarbeten kan se ut på många olika sätt. Därför är Fortnox utformat så att du ska kunna anpassa arbetssättet helt efter ditt och kundens önskemål.

Kommunicera direkt i samarbetsplattformen, skapa smarta aktivitetslistor och få hjälp med att prioritera bland uppgifterna. Vill du och kunden dela på jobbet? Inga problem. Lösningen stavas Digital byrå – flexibelt samarbete på en ny nivå.

Smidig löneadministration
Förenkla lönehanteringen
Smidig löneadministration
Förenkla lönehanteringen

Spara tid och öka kontrollen genom att sköta lönearbetet på ett ännu smidigare sätt. Med Fortnox Lön får du full koll på hela processen genom att enkelt dela på arbetet. 

Effektiv fakturahantering
Attestera med ett klick
Effektiv fakturahantering
Attestera med ett klick

Med Fortnox Leverantörsfakturattest kan både du och dina kunder attestera fakturor direkt i mobilen. Slipp manuella arbetsmoment, få ökad trygghet och kontroll, och jobba med uppföljning i realtid.

Automatisera kvittohanteringen
Kvittounderlag på direkten
Automatisera kvittohanteringen
Kvittounderlag på direkten

Upptäck ett smartare sätt att sköta kvitton och utlägg - det enda dina kunder behöver är en mobil. Allt sker per automatik och sparar både dig och din kund massor av tid och manuellt arbete.

Smartare fakturering
Låt Fortnox sköta faktureringen
Smartare fakturering
Låt Fortnox sköta faktureringen

Ta automatiseringen till nästa nivå med Fortnox Fakturering och Fakturaservice. Från det att kunden skapar fakturan sker allt med automatik, tills den är betald och bokförd. Du som konsult håller koll på avvikelser, resten tar vi hand om.

Samarbetspaket för dig och dina kunder

Gör jobbet smidigare med
Fortnox samarbetspaket

Välj vilket paket som passar bäst för respektive kund.

Vi hjälper dig

Vill du också
byta till Fortnox?

Ett byte från ett annat ekonomisystem är bara några klick bort. Oavsett om det gäller enskilda kunder eller hela din byrå så hjälper vi dig med flytten - helt kostnadsfritt.

Byt till Fortnox

Få svar på alla dina frågor

Är du nyfiken på hur Fortnox kan hjälpa dig att samarbeta effektivare och skapa nya affärer? Kanske jobbar du redan med ett annat system och vill veta vad det skulle innebära att byta till Fortnox? Hör av dig så svarar vi på alla dina frågor.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande