• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

 

Fortnox i IdrottOnline

 

 

Effektivisera och modernisera det tidskrävande arbetet med fakturering och bokföring i din idrottsförening eller ditt förbund, spara tid och få full koll på ekonomin – helt kostnadsfritt! Skapa avgifterna i IdrottOnline och använd sedan Fortnox webbaserade program för att skicka de automatiskt skapade fakturorna till era medlemmar.

Vi vet att de allra flesta som engagerar sig i idrottsföreningar gör det ideellt, vid sidan om jobb, familjeliv och idrott. Att få in medlemsavgifter och träningsavgifter till föreningen kräver flera olika system och kostar kassören åtskilliga timmar. Tack vare den helt kostnadsfria kopplingen mellan IdrottOnline och Fortnox kan du spara en massa värdefull tid, som du istället kan lägga på att utveckla föreningen sportsligt och organisationsmässigt.

 

När du skapar avgifterna i IdrottOnline skapas samtidigt fakturaunderlag automatiskt i Fortnox Fakturering. Du kan sedan välja hur du vill att fakturorna ska skickas, det finns ett flertal olika alternativ att välja på, och sköta inbetalningar och bokföring smidigt och enkelt i Fortnox Bokföring.

 

Din idrottsförening får nu kostnadsfritt tillgång till programmen Bokföring, Fakturering och Leverantörsfakturaattest. 

Kom igång

För att komma igång med Fortnox börjar du med att aktivera Fortnox inne i din förenings IdrottOnline. Se filmen till höger. 
Läs sedan här om vad du ska göra för inställningar i IdrottOnline samt Fortnox, innan du kommer igång med avgiftshanteringen.

 

 

På vår YouTube-kanal har vi samlat ett antal filmer som du gärna får kika på om du behöver hjälp. Om din förening redan använder Fortnox behöver du bara kontakta vår kundtjänst på 0470-785000 eller kundtjanst@fortnox.se så ser vi till att er förening får ta del av erbjudandet och hjälper er att komma igång.

 

Se filmer

 

Tilläggstjänst

Spara tid med våra plustjänster

Vi vet att du som kassör i en idrottsförening lägger ner mycket av din privata tid på att jobba med föreningens ekonomi. Med Fortnox digitala flöden minskar du tiden du behöver lägga på administration och kan istället ägna mer tid åt annat. Med våra plustjänster kan du till exempel få fakturorna utskrivna och skickade till medlemmarna per automatik, och leverantörsfakturor kan scannas in, tolkas och registreras i programmet automatiskt. 

 

Läs mer

 

Fler program

Vill du köpa till några av våra andra program eller lägga till fler användare gör du det enkelt inifrån Fortnox. Våra övriga program finner du här.
 
Våra program

Behöver du support?

I ditt avtal med Riksidrottsförbundet ingår fri tillgång till vår support via chatt och mail, som du hittar i vårt Användarstöd. Öppettiderna för supporten finner du här.

Till användarstödet