Tänk brevlåda. Tänk om.

En smart och digital brevlåda för företag

Tänk dig en smart brevlåda som sorterar, tolkar och bokför din företagspost – i realtid. Låter det för bra för att vara sant? Då har vi inte ens berättat att företagsbrevlådan är kostnadsfri.

Så här fungerar det

Upptäck brevlådan som gör ditt företag smartare

Med Fortnox Företagsbrevlåda inte bara digitaliserar du hanteringen av din företagspost. Du automatiserar den på köpet. Företagsbrevlådan är nämligen helt integrerad med våra andra programdelar, vilket gör att du kan få din post både automatiskt tolkad och bokförd. Det gör brevlådan unik i sitt slag – och ditt företag smartare.

Samla allt på ett ställe
Få din företagspost direkt in i Fortnox
Samla allt på ett ställe
Få din företagspost direkt in i Fortnox

Med hjälp av Företagsbrevlådan kan du ta emot post från myndigheter och offentliga aktörer som Skatteverket, Transportstyrelsen och Pensionsmyndigheten. Helt digitalt, direkt in i Fortnox – på samma ställe som du har resten av ditt företag samlat. Inom kort kommer du även kunna ta emot post från vissa privata aktörer.

Varför Fortnox Företagsbrevlåda?

Ett självklart val för dig som företagare

Ikon angles-right
Snabbare, enklare, säkrare
Posten skickas direkt in i Fortnox – helt digitalt. Ett snabbare, enklare och säkrare alternativ jämfört med manuell hantering av fysisk post.
Ikon angles-right
Helt kostnadsfritt
Att ta emot post till Företagsbrevlådan är helt kostnadsfritt. Fortnox debiterar heller inte någon kostnad, så kallat "digitalt porto", för avsändare.
Ikon angles-right
Unik funktionalitet
Företagsbrevlådan är unik i sitt slag, då den kan kopplas ihop med Fortnox AI-tjänster för hjälp med tolkning och förslag på bokföring vilket automatiserar hanteringen.
Ikon angles-right
Tillgängligt var du vill
Du har tillgång till och kan hantera din inkommande post varifrån du vill, då företagsbrevlådan finns tillgänglig både på webben och i Fortnox App.
Senaste nyheterna

Se vad som hänt den senaste tiden i Fortnox Företagsbrevlåda

Tillgång till din posten även i mobilen
Nu blir din företagspost mer lättillgänglig, då du kan ta del av och hantera post i företagsbrevlådan direkt i Fortnox App.
Delegera åtkomst av post till din redovisningskonsult
Förbättrat samarbete mellan dig som företagare och din byrå, då du kan låta din redovisningskonsult ta del av viktig post.
Se alla senaste nyheter i Fortnox

Kom igång med Företagsbrevlådan

Befintlig Fortnox-kund

Allt du behöver göra som befintlig kund är att logga in och aktivera Företagsbrevlådan. Det är helt kostnadsfritt, och du är snabbt igång.

Bli kund hos Fortnox

Välkomna ett smartare företagande, du också. Beställ valfritt programpaket och aktivera Företagsbrevlådan i inloggat läge när du blivit kund.