Nå dit du vill med Fortnox företagsplattform

Framgångsrikt företagande betyder olika saker för olika personer. Oavsett om du drömmer om ett mångmiljonbolag eller en mindre bisyssla vill vi hjälpa dig att nå dina mål – och din alldeles egen version av framgång.

Allt för ditt företag – på ett ställe

Vi hjälper dig att starta, växa och utvecklas

Vi erbjuder en lång rad smarta produkter och lösningar i vår företagsplattform som hjälper dig att driva verksamheten framåt. Förutom att underlätta och effektivisera dina administrativa sysslor, kan vi bland annat hjälpa dig med att starta bolag, hitta nya kunder och få snabb hjälp med finansiering. Behöver du rådgivning kan du dessutom samarbeta med någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.
Lösningar som förenklar

Vi automatiserar stora delar av din administration kring bokföring, fakturering och lön, och har även produkter inom bland annat orderhantering och tidrapportering. Du kan dessutom koppla externa system till Fortnox för att undvika dubbelarbete.

Se alla våra produkter
Samarbeta med en byrå

Vill du ha ett erfaret, extra öga på bokföringen? Genom att samarbeta med en redovisningskonsult som också arbetar i Fortnox får du värdefull hjälp i ditt företagande. Du bestämmer själv omfattningen på samarbetet.

Hitta en redovisningskonsult
Få bättre växtkraft

Med våra finansieringstjänster kan du på ett snabbt och enkelt sätt stärka företagets likviditet – och därmed få ökad kraft till investeringar. Vi erbjuder både smidiga fakturaköp och flexibla företagslån.

Läs om våra finansieringstjänster
Hitta kunder till ditt företag

Kom i kontakt med nya kunder och uppdrag med hjälp av Offerta – Sveriges största marknadsplats för tjänster. Offerta är en del av Fortnox, och varje vecka publiceras tusentals uppdrag.

Få hjälp att hitta kunder
Är du nystartad?

Vi bjuder på första halvåret

Som nystartad kan checklistan vara lång – med Fortnox kan du bocka av bland annat bokföring och fakturering. Få en extra skjuts i uppstarten med vårt erbjudande för nystartade företag.

  • Valfritt programpaket kostnadsfritt i 6 månader
  • Gäller dig som startat företag under de senaste 3 månaderna
Ska du starta aktiebolag?

Starta bolag med Fortnox

Vi har nyregistrerade aktiebolag på lager, så kallade lagerbolag, färdiga att köpa. Du får organisationsnummer och bolagshandlingar inom två timmar, och slipper den långa registreringsprocessen hos Bolagsverket.

  • Färdiga aktiebolag registrerade hos Bolagsverket
  • Valfritt programpaket kostnadsfritt i 6 månader
Kostnadsfri flytthjälp!
Använder du ett annat ekonomisystem idag?

Ingen fara! Att byta till Fortnox är enkelt. Vi hjälper dig med flytten från start till mål och ser till att du får med dig nödvändig bokföringsdata från ditt tidigare ekonomisystem – självklart helt kostnadsfritt.

Så här enkelt är det att byta till Fortnox

Har du några funderingar?

Vi hjälper dig gärna – oavsett om du har några specifika frågor eller bara är nyfiken på Fortnox företagsplattform i allmänhet.

Över 400 000 kunder – så här säger två av dem

Fortnox är väldigt modernt och det känns som att man kommer in i framtiden, om man jämför med andra system jag använt.

Philip

Delägare, Get Raw

Fortnox visade sig vara ett bra val, eftersom vi ville automatisera våra flöden och ha ett system med hög användarvänlighet.

Susanna

Ekonomichef, Svenskt kosttillskott

30 dagar öppet köp
100% molnbaserat
Fri support
400 000+ kunder
Så mycket mer än ett bokföringsprogram

I Fortnox företagsplattform hittar du smarta produkter som förenklar och automatiserar ditt arbete inom bland annat bokföring, fakturering och lön. Men det stannar inte där. Vi vill göra det möjligt för dig att nå dina mål och ett framgångsrikt företagande – oavsett vad det betyder för dig.

Är du nyfiken på Fortnox?

Vi hjälper dig med dina funderingar

Lämna dina kontaktuppgifter via formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande