Smart koppling: SmartaPresentkort

SmartaPresentkort icon

SmartaPresentkort

5.0(2 st)
0-25 företag använder

Presentkort till era kunder- godkänt för rutavdrag

Presentkort ger mer intäkter. Marknadsför via era kunder som kan ge bort era tjänster som julklapp, födelsedagspresent, mors dag eller personalgåva. Färdig plugin-lösning av presentkort med unikt godkännande av Skatteverket för rut- och rotavdrag.

Vår lösning är färdig att placera på valfri plats på er hemsida.

  • Plugin-lösning för försäljning med swish & kort.

  • Presentkortsmall med er logga, namn och färg.

  • Statistik på era presentkort.

  • Support på telefon och mejl.

  • Plugin-lösning för automatisk inlösen med betalning av kundfakturan till korrekt OCRnr och utan påverkan på ekonomiflödet.

För oinlösta presentkort erhåller ni 50 procent med 100 procent marginal! För inlösta presentkort tillkommer en admin.avgift på 6 procent på beloppet inkl. rut eller rotavdrag.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Presentkort är känt för att vara krångligt att hantera men med vår lösning slipper ni all administration och kan arbeta med era normala processer.

Ni utför er tjänst och fakturerar kunden som vanligt. När en kund löser in ett presentkort gör de det via vår "plugin"på er hemsida och vi hanterar betalningen så att allt blir godkänt av Skatteverket. Betalningen kommer in i er normala ekonomiprocess i Fortnox och kopplas ihop med korrekt faktura via OCR-numret.

Observera att ni ersätts för oinlösta presentkort och att administrationsavgift tillkommer enligt reglerna hos SmartaPresentkort.

Läs mer på About Time Tools AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.