Smart koppling: Adpin

Adpin icon

Adpin

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Annonser i tryckta tidningar och magasin

Adpin digitaliserar och effektiviserar försäljning och köp av annonser i tryckta tidningar och magasin, genom en smart, intuitiv och sömlös app- och webbgränssnitt, som automatiserar annonsflödet.

Adpin erbjuder funktioner såsom bl.a. kundunika eller publika erbjudanden, rabatter, offerter och provisioner, liksom stora order-delningar mellan annonsköpare, mediebyråer och i flera mediehus, med några enkla knapptryck. Annonshantering och kundhantering, allt i ett, i realtid för samtliga parter.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom appar och webb bokförs kundunika eller publika erbjudanden om annonsköp direkt genom Adpin, in i Fortnox. Antingen med manuell kontroll inför fakturering, eller med automatisk fakturering. Ni bestämmer själva.

Läs mer på Adpin AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.