Smart koppling: Adpin

Adpin icon

Annonser i tryckta tidningar och magasin

Adpin digitaliserar och effektiviserar försäljning och köp av annonser i tryckta tidningar och magasin, genom en smart, intuitiv och sömlös app- och webbgränssnitt, som automatiserar annonsflödet.

Adpin erbjuder funktioner såsom bl.a. kundunika eller publika erbjudanden, rabatter, offerter och provisioner, liksom stora order-delningar mellan annonsköpare, mediebyråer och i flera mediehus, med några enkla knapptryck. Annonshantering och kundhantering, allt i ett, i realtid för samtliga parter.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom appar och webb bokförs kundunika eller publika erbjudanden om annonsköp direkt genom Adpin, in i Fortnox. Antingen med manuell kontroll inför fakturering, eller med automatisk fakturering. Ni bestämmer själva.

Läs mer på Adpin AB's hemsida
Har du frågor om Adpin?

Kontakta supporten för att få hjälp.

Behörigheter

För att olika funktioner i integrationen ska kunna fungera på ett visst sätt behöver integrationen åtkomst till ditt Fortnox-konto.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar