E-handel | Övrigt

Smart koppling: AutoFaktura

AutoFaktura icon

AutoFaktura

AutoFaktura main image

Genom att sätta regler i era inställningar i AutoFaktura-portalen avgör ni vilka fakturor som ska bokföras, vilka som ska skickas till kund och vilka som ska via Fortnox Fakturaservice. AutoFaktura skickar och bokför därefter fakturor per automatik.

About AutoFaktura

AutoFaktura låter er spara tid & pengar genom att automatisera vanligen manuella artbetsuppgifter till ett förmånligt pris.

AutoFaktura är den perfekta appen för bolag som använder Fortnox fakturering, och har kundfakturor i sitt Fortnox konto som ligger icke-bokförda som behöver bokföras och kanske även skickas till kund. AutoFaktura låter er genom att sätta dynamiska regler styra vilka fakturor som bokförs, vilka som skickas direkt till kund och vilka som skickas via Fortnox Fakturaserice.

AutoFaktura erbjuder olika paket baserat på hur många fakturor bolaget behöver få hanterat per månad.

This is how the connection with Fortnox works

AutoFaktura fullkomligt automatiserar:

  • Bokföring av fakturor

  • Utskick av fakturor direkt till slutkund

  • Utskicka av fakturor via Fortnox Fakturaservice

I AutoFakturas moderna och lättnavigerade portal har ni möjlighet att sätta regler som avgör vilka fakturor som ska bokföras, vilka som ska skickas direkt till kund och vilka som ska skickas via Fortnox Fakturaservice. Reglerna kan baseras på bland annat:

  • Fakturabelopp,

  • Betalningsvillkor,

  • Kundnummer-/namn,

  • Extern fakturareferens

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.