Smart koppling: AutoFaktura

AutoFaktura icon

AutoFaktura

0.0(0 st)
0-25 företag använder

AutoFaktura - bokför & skicka fakturor automatiskt

Genom att sätta regler i era inställningar i AutoFaktura-portalen avgör ni vilka fakturor som ska bokföras, vilka som ska skickas till kund och vilka som ska via Fortnox Fakturaservice. AutoFaktura skickar och bokför därefter fakturor per automatik.

AutoFaktura låter er spara tid & pengar genom att automatisera vanligen manuella artbetsuppgifter till ett förmånligt pris.

AutoFaktura är den perfekta appen för bolag som använder Fortnox fakturering, och har kundfakturor i sitt Fortnox konto som ligger icke-bokförda som behöver bokföras och kanske även skickas till kund. AutoFaktura låter er genom att sätta dynamiska regler styra vilka fakturor som bokförs, vilka som skickas direkt till kund och vilka som skickas via Fortnox Fakturaserice.

AutoFaktura erbjuder olika paket baserat på hur många fakturor bolaget behöver få hanterat per månad.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

AutoFaktura fullkomligt automatiserar:

  • Bokföring av fakturor

  • Utskick av fakturor direkt till slutkund

  • Utskicka av fakturor via Fortnox Fakturaservice

I AutoFakturas moderna och lättnavigerade portal har ni möjlighet att sätta regler som avgör vilka fakturor som ska bokföras, vilka som ska skickas direkt till kund och vilka som ska skickas via Fortnox Fakturaservice. Reglerna kan baseras på bland annat:

  • Fakturabelopp,

  • Betalningsvillkor,

  • Kundnummer-/namn,

  • Extern fakturareferens

Läs mer på Automatisera Mera's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.