E-handel

Smart koppling: B2B portal

B2B portal icon

B2B portal

B2B portal main image

En smidig self service-portal som gör det superenkelt att sälja, hantera och administrera produkter och ordrar för återförsäljare.

About B2B portal

B2B portal är en molnbaserad storefront för grossister som snabbt och enkelt vill sälja till företagskunder och återförsäljare, utan att behöva sätta upp en ny webbshop. Appen speglar ert kund och artikelregister från Fortnox och tillför extra funktioner såsom produktvideor, produktkategorisering, vinstmarginal kalkylering och mycket mer. Bjud enkelt in återförsäljare som får sitt egna inlogg till er butik med deras kundspecifika priser. Ni kan ställa in vilka kunder som är aktuella för just ÅF-portalen. Det går även bra att synliggöra specifika produkter enbart till specifika återförsäljare.

This is how the connection with Fortnox works

  • Spara tid och resurser genom automatiserad orderhantering.

  • Ta del av analysverktyg för en bättre inblick i er verksamhet.

  • Full automatisering av bokföring genom Nox Finans.

  • Stöd för stafflade kundprislistor.

  • Stöd för kundkategorisering och särskiljning av kostnadsställen & försäljningskonton

  • Blogg/Nyhets sidor där nu kan hålla ÅF kunder uppdaterade kring ert sortiment.

  • Sälj tryggt med valfri BankID signering

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.