Smart koppling: PayPal Basic-AutomatiseraMera

PayPal Basic-AutomatiseraMera icon

PayPal Basic-AutomatiseraMera

6 st

Automatisera inrapporteringen från PayPal

PayPal Basic sköter avstämningen av PayPal utbetalningar, betalmarkerar existerande kundfakturor i Fortnox samt redovisar för PayPal avgifter helt automatiskt.

Att manuellt göra avstämningar för PayPal utbetalningar är oftast extremt tidskrävande och krångligt. Paypal Basic integrationen är skapad just för att underlätta detta.

PayPal Basic kan användas av alla bolag som tar betalt via PayPal och har en koppling mellan sin webbutik och Fortnox som skapar kundfakturor i Fortnox.

PayPal Basic skannar dagligen bolagets PayPal och Fortnox konto. Med hjälp av matchningsalgoritmer matchar kopplingen PayPal inbetalningar med existerande kundfakturor i Fortnox och betalmarkerar dessa, samt konterar för PayPals transaktionsavgifter.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Funktioner:

  • Betalmarkerar kundfakturor

  • Konterar för PayPal transaktionsavgift

  • Stödjer krediter

  • Stödjer alla valutor

Läs mer på Automatisera Mera's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar