E-handel

Smart koppling: PayPal Basic-AutomatiseraMera

PayPal Basic-AutomatiseraMera icon

PayPal Basic-AutomatiseraMera

PayPal Basic-AutomatiseraMera main image

PayPal Basic sköter avstämningen av PayPal utbetalningar, betalmarkerar existerande kundfakturor i Fortnox samt redovisar för PayPal avgifter helt automatiskt.

Om PayPal Basic-AutomatiseraMera

Att manuellt göra avstämningar för PayPal utbetalningar är oftast extremt tidskrävande och krångligt. Paypal Basic integrationen är skapad just för att underlätta detta.

PayPal Basic kan användas av alla bolag som tar betalt via PayPal och har en koppling mellan sin webbutik och Fortnox som skapar kundfakturor i Fortnox.

PayPal Basic skannar dagligen bolagets PayPal och Fortnox konto. Med hjälp av matchningsalgoritmer matchar kopplingen PayPal inbetalningar med existerande kundfakturor i Fortnox och betalmarkerar dessa, samt konterar för PayPals transaktionsavgifter.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Funktioner:

  • Betalmarkerar kundfakturor

  • Konterar för PayPal transaktionsavgift

  • Stödjer krediter

  • Stödjer alla valutor

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.