E-handel | Betallösningar/Betalväxlar

Smart koppling: Qliro Basic

Qliro Basic icon

Qliro Basic

Qliro Basic main image

Qliro Basic fungerar likt en bankintegration där kundfakturor eller ordrar i Fortnox matchas med Qliro Settlements Reports och betalrapporteras dagligen.

Om Qliro Basic

Att manuellt göra avstämningar frän betalväxlar inom e-handeln är oftast väldigt tidskrävande. Qliro Basic integrationen är skapad just för att underlätta detta. Kopplingen kan användas av alla bolag som tar betalt via Qliro och har en koppling mellan sin webbutik och Fortnox som skapar kundfakturor eller ordrar i Fortnox. Med hjälp av matchningsalgoritmer matchar kopplingen Qliro inbetalningar dagligen med existerande kundfakturor i Fortnox och betalmarkerar dessa. Då Qliro debiterar avgifter på en separat samlingsfaktura redovisas dom ej med denna integration.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Funktioner:

  • Betalmarkerar kundfakturor eller ordrar

  • Stödjer krediter

  • Stödjer alla valutor

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar