Smart koppling: Shopify - AutomatiseraMera

Shopify - AutomatiseraMera icon

Shopify - AutomatiseraMera

2.7(13 st)
201-500 företag använder

Bokför din Shopify försäljning automatiskt

En skalbar och flexibel Shopify koppling som uppdaterar i realtid den försäljning som sker via webbutiken och automatiskt bokför försäljningen i Fortnox.

Shopify integrationen exporterar dagligen ordrar från Shopify till Fortnox. Integrationen skapar kunden och order/kundfaktura samt synkar produktpris och lagersaldo till Fortnox. Det går även bra att sätta Fortnox som styrande för lagersaldo.

Man kan själv välja om man vill att kopplingen ska skapa faktura eller order, samt om fakturan ska bokföras i Fortnox. Kombinera tillsammans med Shopify Payment integrationen för ett helautomatiserat flöde med både intäkter och avstämningar.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Funktioner:

  • Stödjer multivalutor

  • Synkar artikel/produktregister

  • Skapar kunder

  • Skapar order eller kundfaktura

  • Stödjer krediter

Läs mer på Automatisera Mera's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.