Rapportering/Analys

Smart koppling: Excel Rapport Plus

Excel Rapport Plus icon

Excel Rapport Plus

Excel Rapport Plus main image

Behöver du rapporter eller nyckeltal som går lite utanför standard? Det ordar du lätt med denna lösning i Excel, som automatiskt hämtar bokföringen från Fortnox för ett eller flera bolag.

Om Excel Rapport Plus

Excel Rapport+ är en Excel-fil som är kopplad till Fortnox för ett eller flera bolag. Med en knapptryckning läser du in bokföringen för ett eller flera räkenskapsår till Excel och alla rapporter och beräkningar uppdateras automatiskt.

Du får med ett tiotal exempelrapporter att utgå ifrån, så att du lätt kan skapa dina egna rapporter. Vi kan också bygga rapporter till dig.

Har du behov av rapporter utifrån något annat än bokföringen, exempelvis kundfaktureringen eller ordar, hör av dig så hittar vi säkert en lösning på det!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

All bokföring hämtas från Fortnox, inklusive projekt och kostnadsställen. Finns budget i Fortnox hämtas den, men det går fint att ha budget i Excel om du föredrar det. Det behöver inte vara samma rubriker i resultatrapport och balansrapport som i Fortnox utan du kan lätt bestämma dina egna. Hämtar också fakturanummer, namn, förfallodatum, betaldatum. Stödjer 9000-konton och kvantiteter.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.