Smart koppling: Excel Rapport Plus

Excel Rapport Plus icon

Excel Rapport Plus

4.7(3 st)
201-500 företag använder

Rapporter i Excel för ett eller flera företag

Behöver du rapporter eller nyckeltal som går lite utanför standard? Det ordar du lätt med denna lösning i Excel, som automatiskt hämtar bokföringen från Fortnox för ett eller flera bolag.

Excel Rapport+ är en Excel-fil som är kopplad till Fortnox för ett eller flera bolag. Med en knapptryckning läser du in bokföringen för ett eller flera räkenskapsår till Excel och alla rapporter och beräkningar uppdateras automatiskt.

Du får med ett tiotal exempelrapporter att utgå ifrån, så att du lätt kan skapa dina egna rapporter. Vi kan också bygga rapporter till dig.

Har du behov av rapporter utifrån något annat än bokföringen, exempelvis kundfaktureringen eller ordar, hör av dig så hittar vi säkert en lösning på det!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

All bokföring hämtas från Fortnox, inklusive projekt och kostnadsställen. Finns budget i Fortnox hämtas den, men det går fint att ha budget i Excel om du föredrar det. Det behöver inte vara samma rubriker i resultatrapport och balansrapport som i Fortnox utan du kan lätt bestämma dina egna. Hämtar också fakturanummer, namn, förfallodatum, betaldatum. Stödjer 9000-konton och kvantiteter.

Läs mer på Bilanxia AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.