Smart koppling: Bizzdo

Bizzdo icon

Bizzdo

4.6(7 st)
101-200 företag använder

Ekonomisk information i realtid

Bizzdo ger dig tillgång till analyser av företagets ekonomi, uppdaterat i realtid på bizzdo.se. Vi kategoriserar dina intäkter och kostnader, och presenterar dina siffror i snygga, lättförståeliga grafer.

Information som laddas upp via Fortnox till Bizzdo är till en början bara synlig för personer i bolagets styrelse. Ni väljer själva när och till vem ni vill dela datan, om det är till finansiärer, ledningsgruppen eller andra som du vill hålla uppdaterade.

  • Företagets ekonomi i realtid, i lättförståeliga grafer

  • Jämförelser på företagets ekonomiska nyckeltal

  • Prognoser över företagets förväntade utveckling

  • Du äger din data och den görs aldrig publik

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Allt du behöver göra för att koppla ihop dig och få företagets realtidsinformation på bizzdo.se är att lägga till Bizzdo integrationen i Fortnox. Du blir då omdirigerad till bizzdo.se där du loggar in med BankID. Sedan är du igång.

Din bokföring görs aldrig publik och ditt bolag äger självklart all realtidsdata som laddas upp från bolagets affärssystem. Du styr över vem som får tillgång till den och har när som helst möjlighet att ta bort behörighet till den.

Läs mer på Bizzdo AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.