Rapportering/Analys

Smart koppling: Bizzdo

Bizzdo icon

Bizzdo

Bizzdo main image

Bizzdo ger dig tillgång till analyser av företagets ekonomi, uppdaterat i realtid på bizzdo.se. Vi kategoriserar dina intäkter och kostnader, och presenterar dina siffror i snygga, lättförståeliga grafer.

About Bizzdo

Information som laddas upp via Fortnox till Bizzdo är till en början bara synlig för personer i bolagets styrelse. Ni väljer själva när och till vem ni vill dela datan, om det är till finansiärer, ledningsgruppen eller andra som du vill hålla uppdaterade.

  • Företagets ekonomi i realtid, i lättförståeliga grafer

  • Jämförelser på företagets ekonomiska nyckeltal

  • Prognoser över företagets förväntade utveckling

  • Du äger din data och den görs aldrig publik

This is how the connection with Fortnox works

Allt du behöver göra för att koppla ihop dig och få företagets realtidsinformation på bizzdo.se är att lägga till Bizzdo integrationen i Fortnox. Du blir då omdirigerad till bizzdo.se där du loggar in med BankID. Sedan är du igång.

Din bokföring görs aldrig publik och ditt bolag äger självklart all realtidsdata som laddas upp från bolagets affärssystem. Du styr över vem som får tillgång till den och har när som helst möjlighet att ta bort behörighet till den.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.