Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Byggdagboken AB

Byggdagboken AB icon

Byggdagboken AB

Byggdagboken AB main image

Med Byggdagboken får du koll med ett klick på dina projekt och kostnader!

About Byggdagboken AB

Byggdagboken är utvecklad för dig som jobbar med projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Här har du allt samlat digitalt på ett ställe med funktioner som ÄTA, tidrapportering, dagbok, arbetsorder samt löne- och fakturaunderlag. Oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta!

This is how the connection with Fortnox works

Genom att samla allt underlag i Byggdagboken kan du enkelt föra över uppgifter för lön, fakturaunderlag samt bokföra skapade kundfakturor och inskannade leverantörsfakturor till Fortnox. Genom att samla allt i Byggdagboken plattform får du snabbt koll på alla dina projekt och kan enkelt överföra all ekonomisk data till Fortnox.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.