Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Bygglet

Bygglet icon

Bygglet

Bygglet main image

Bygglet är ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utvecklat för små och medelstora företag inom byggbranschen. På ett enkelt sätt hanterar Bygglet alla moment i dina projekt - från offert till faktura och uppföljning.

About Bygglet

I Bygglet får du full kontroll på alla tider, allt material, samt intäkter och kostnader. Genom smarta kopplingar för EDI artikelinläsning och till bokföringssystem undviker du dessutom dubbelarbete. Givetvis ingår också en smidig app för arbetsorder, tidrapportering och projekthantering ute på fältet. Att det är webbaserat innebär att du når din information var du än befinner dig.

Kort och gott - allt du behöver i ett överskådligt och lättanvänt verktyg, full koll och inga överraskningar!

  • Över 50 000 användare i Sverige

  • Över 1,5 miljoner genomförda projekt i Bygglet

This is how the connection with Fortnox works

ÖVERFÖR ALLA PROJEKTUNDERLAG TILL FORTNOX MED ETT ENKELT KNAPPTRYCK

I Bygglet har du alla dina projektunderlag samlade gällande nedlagda timmar, ändringar och tillägg, materialkostnader, utlägg mm. Därför fakturerar man alltid enklast i Bygglet. Genom vår smidiga koppling till Fortnox synkas sedan fakturor – både kundfakturor och leverantörsfakturor. De läses in på korrekt sätt och bokförs automatiskt. På det sättet slipper du massa dubbelarbete i olika system och du får helkoll på dina projekt, eftersom all projekt- o resurshantering, intäkter och kostnader finns samlat på ett enda ställe.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.