Smart koppling: CloudOffice® Lager och EDI

CloudOffice® Lager och EDI icon

CloudOffice® Lager och EDI

5.0(4 st)
26-50 företag använder

EDI-orderflöde, spårbarhet, QR-koder, batchnummer

Skapa EDI-flöde med ICA, Dagab mm. Ta hand om produkternas spårbarhet. Ni kan markera produkter med etiketter, skanna QR- och streckkoder, sätta batchnummer och analysera lager. Mobilapp för att plocka upp order och inventera lager på ett enkelt sätt

  • Hantering av EDI-orderflöde enligt Edifact ESAP 20.1, som används av ICA, Axfood/Dagab, COOP med flera.

  • Hantering av produkter som kräver extra kontroll, såsom livsmedel, läkemedel och produkter med batchnummer eller serienummer.

  • Hantering av alla lagertransaktioner, inklusive in- och utleverans, lagerjustering och inventering.

  • En mobilapp för att enkelt plocka produkter, hantera inventering och kolla rapporter.

  • Integration med kringutrustning, såsom streckkodsläsare och etikettskrivare.

  • Kompletterar ditt Fortnox-konto, så att du kan få full kontroll och stöd för ditt företag.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Låt CloudOffice® Lager och EDI ta hand om funktioner som ännu inte finns i Fortnox. Det går fort att ansluta CloudOffice® till ditt befintliga Fortnox-konto. CloudOffice® integration kommer att garantera en sömlös förbindelse systemen emellan. De anställda som behöver använda funktioner i CloudOffice®, arbetar enbart i CloudOffice®, utan onödig tillgång till Fortnox redovisningssystem. De som sköter bokföring kommer inte att bli störda. Alla viktiga dokument som genereras i CloudOffice®, såsom kundfakturor, inköpsfakturor etc, skapas automatiskt i Fortnox.

Läs mer på CloudOffice AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.