Butikssystem | Tillverkning/Verkstad

Smart koppling: DäckData

DäckData icon

DäckData

DäckData main image

DäckData från Compilator är det kompletta systemet som hanterar hela er däckaffär och gör din vardag som Däck- eller bilhandlare till en fröjd. DäckData är flexibelt och skalbart och kan anpassas efter just de behov som du har på er anläggning.

About DäckData

I Däckhotellet finns det stöd för snabbskifte, utskick via sms/mail och dynamisk inkallning. Vår Ordermodul ger snabba svar om priser, räkna på kompletta hjul samt hitta rätt däck och fälg på nolltid. Se eget, era filialers och era leverantörers lager i en och samma vy.

Sist men inte minst så har vi vår populära kalender-modul. Funktioner som kö-hantering, delade kalendrar, e-post och SMS-meddelanden.

This is how the connection with Fortnox works

Med vår Fortnox integration så skickas alla verifikationer automatiskt från DäckData direkt in i Fortnox.

Däckdata innehåller en mängd funktioner som kommer väl till hands och förbättrar både ert flöde och lönsamhet.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.