Smart koppling: DäckData

DäckData icon

DäckData

4.7(3 st)
51-100 företag använder

Nordeuropas största affärsystem för däckhandeln

DäckData från Compilator är det kompletta systemet som hanterar hela er däckaffär och gör din vardag som Däck- eller bilhandlare till en fröjd. DäckData är flexibelt och skalbart och kan anpassas efter just de behov som du har på er anläggning.

I Däckhotellet finns det stöd för snabbskifte, utskick via sms/mail och dynamisk inkallning. Vår Ordermodul ger snabba svar om priser, räkna på kompletta hjul samt hitta rätt däck och fälg på nolltid. Se eget, era filialers och era leverantörers lager i en och samma vy.

Sist men inte minst så har vi vår populära kalender-modul. Funktioner som kö-hantering, delade kalendrar, e-post och SMS-meddelanden.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med vår Fortnox integration så skickas alla verifikationer automatiskt från DäckData direkt in i Fortnox.

Däckdata innehåller en mängd funktioner som kommer väl till hands och förbättrar både ert flöde och lönsamhet.

Läs mer på Compilator AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.