Rapportering/Analys

Smart koppling: Crediwire

Crediwire icon

Crediwire

Crediwire main image

Med några få klick kan du skapa rapporter, följa din utveckling och visualisera bokföringsdata i diagram. Arbeta skräddarsydd eller standardiserat, valet är ditt. Ta din rapportering till nästa nivå.

Om Crediwire

Crediwires rapportverktyg är tillgängligt för redovisningsbyråer och företag. Våra interaktiva rapporter ger en inblick i företagets ekonomi med hjälp av lättförståeliga grafer, tabeller och nyckeltal. Är ni en redovisningsbyrå? Ta er rådgivning till nästa nivå. Är ni ett företag? Håll medarbetare & intressenter underrättade.

  • Skapa & visualisera nyckeltal

  • Skräddarsy rapporter

  • Skildra konton från kontoplanen i diagram

  • Arbeta i realtid för att kunna agera proaktivt

  • Skapa & visualisera scenarion

  • Skildra avvikelser & ha uppsikt över avvikelsegränser

  • Dela PDF-filer

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Crediwires integration med Fortnox synkroniserar automatisk din bokföring i realtid. Det gör att du alltid kan rådge dina kunder baserat på hur situationen ser ut just nu och inte hur den var förra månaden.

Innan du aktiverar appen måste du först skapa ett konto hos Crediwire och vara inloggad. Tryck på "Läs mer" för att komma till registrering.

Ingår i alla paket

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i alla våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar