Rapportering/Analys

Smart koppling: Crediwire

Crediwire icon

Crediwire

Crediwire main image

Med några få klick kan du skapa rapporter, följa din utveckling och visualisera bokföringsdata i diagram. Arbeta skräddarsydd eller standardiserat, valet är ditt. Ta din rapportering till nästa nivå.

About Crediwire

Crediwires rapportverktyg är tillgängligt för redovisningsbyråer och företag. Våra interaktiva rapporter ger en inblick i företagets ekonomi med hjälp av lättförståeliga grafer, tabeller och nyckeltal. Är ni en redovisningsbyrå? Ta er rådgivning till nästa nivå. Är ni ett företag? Håll medarbetare & intressenter underrättade.

  • Skapa & visualisera nyckeltal

  • Skräddarsy rapporter

  • Skildra konton från kontoplanen i diagram

  • Arbeta i realtid för att kunna agera proaktivt

  • Skapa & visualisera scenarion

  • Skildra avvikelser & ha uppsikt över avvikelsegränser

  • Dela PDF-filer

This is how the connection with Fortnox works

Crediwires integration med Fortnox synkroniserar automatisk din bokföring i realtid. Det gör att du alltid kan rådge dina kunder baserat på hur situationen ser ut just nu och inte hur den var förra månaden.

Innan du aktiverar appen måste du först skapa ett konto hos Crediwire och vara inloggad. Tryck på "Läs mer" för att komma till registrering.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.