Smart koppling: Crediwire

Crediwire icon

Crediwire

3.3(3 st)
26-50 företag använder

En plattform för ekonomisk översikt & rapportering

Du är experten. Vi gör det bara enklare att vara expert: Crediwire används redan idag av redovisningskonsulter för att öka sin omsättning samtidigt som de kan arbeta med fler kunder utan att behöva öka antalet arbetstimmar.

Med Crediwire får du en helt ny nivå av ekonomisk översikt och förståelse. Tänk dig att med några få klick skapa visuella rapporter som tydligt visar dina kunders ekonomiska situation. Anpassa rapporterna efter dina kunders unika behov, oavsett om det är standardiserade eller skräddarsydda rapporter - valet är ditt. Säg adjö till tråkiga manuella processer och välkomna ett strömlinjeformat, effektivt arbetsflöde.

  • Skräddarsy rapporter

  • Skapa rapportmallar

  • Skapa & visualisera nyckeltal

  • Skildra konton i diagram

  • Arbeta i realtid och agera proaktivt

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Och det bästa av allt: Crediwire integreras sömlöst med Fortnox, den ledande redovisningsprogramvaran i Sverige. Integrationen är enkel och säkerställer att din bokföring automatiskt synkroniseras i realtid. Undvik onödigt tidsfördriv på manuell datainmatning eller hantering av daterad information. Möjligheterna med Crediwire kombinerat med bekvämligheten av Fortnox-integrationen ger dig en avgörande konkurrensfördel.

Läs mer på Crediwire ApS's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.