Smart koppling: Crona POS

Crona POS icon

Crona POS

3.9(10 st)
501-1000 företag använder

Webbaserat, modernt och lättanvänt kassasystem.

Crona POS Kassasystem erbjuder en digital och modern butikslösning för alla typer av butiker. Crona POS har stöd för lager, kund, order och allt du behöver för din verksamhet. Koppla ihop med Fortnox och du får ett sömlöst flöde utan handpåläggning.

Vi på Crona brinner för att hjälpa handlare och butiker att ta steget in i framtiden och växa i en ny spännande digitaliserad värld.

Skräddarsy hur du vill jobba. Du har möjlighet att skräddarsy ditt eko-system. Koppla samman din butik, Fortnox, e-handel och bokningssystem för bättre flöden. Automatiserade flöden mellan de system du väljer spar tid, minimerar administration och ger dig förutsättningar att sälja mer.

Vi älskar att jobba nära våra kunder och tillsammans bygga tillväxt på ett modernt, smart och hållbart sätt. Välkommen till Crona POS!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Kassarapporter skickas automatiskt varje natt.

  • Artiklar och lagersaldon synkas automatiskt.

  • Kunder. Kundregister hämtas och uppdateras automatiskt.

  • Fakturor. Fakturaunderlag skickas automatiskt till Fortnox.

  • Ordrar skickas till Fortnox som du också kan välja att koppla ihop med projektnummer.

Läs mer på Crona Software AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.