Smart koppling: Dinumero Fakturahantering

Dinumero Fakturahantering icon

Dinumero Fakturahantering

0.0(0 st)
51-100 företag använder

Effektiv hantering av leverantörsfakturor

Dinumero är en molnbaserad tjänst för hantering av leverantörsfakturor. Webtjänsten är anpassad för att fungera på alla plattformar som mobil, surfplatta eller en vanlig dator.

Systemet hanterar fakturor epostfakturor, e-fakturor och skannat underlag. Systemet tolkar inkommande fakturor och lär sig hur fakturorna ser ut under ankomstregistreringen.

Efter ankomstregistrering tar attestflödet vid, flera nivåer stöds, med möjlighet till flera användare på samma nivå. Även delattest och attest i förening.

  • Automatisk tolkning ger tidsbesparing vid ankomstregistrering

  • Enkel attest via mobil, platta eller dator

  • Snabb uppstartsprocess, automatmallar per leverantör.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Tjänsten är fullt integrerad med Fortnox vilket innebär att man snabbt är igång med import av leverantörsregister, kontoplan och stödregister som kostnadsställe, projekt, valutor.

Efter attest exporteras fakturan till Fortnox och bokförs då automatiskt. Även leverantörer syncas till Fortnox, samt nya/uppdaterade projekt, kostnadsställen och valutor.

Läs mer på Dokad Software AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.