Smart koppling: edeklarera.se

edeklarera.se icon

edeklarera.se

3.8(47 st)
201-500 företag använder

edeklarera.se: Deklaration och årsredovisning

Gör din årsredovisning online genom edeklarera.se för inlämning direkt till Bolagsverket, samt skapa digitala deklarationsblanketter (SRU-filer) för att lämna in inkomstdeklarationen till Skatteverket. En prisvärd och effektiv lösning för bokslut.

  • Gör årsredovisningar för aktiebolag enligt K2-regelverket och skapa din digitala inkomstdeklaration genom vårt intuitiva verktyg i direkt i webbläsaren.

  • Om du har missat sista datumet för att skicka in deklarationen på papper så riskerar du att betala en förseningsavgift. Om man skickar in deklarationen elektroniskt får man ytterligare en månad på sig.

  • Du behöver inte investera i dyra skatteprogram för att deklarera digitalt. Gör som tusentals andra företag och använd vår prisvärda lösning utan månadskostnad.

OBS! Denna koppling är avsedd för aktiebolag samt NE-bilaga för enskild firma.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom att koppla ditt Fortnox-konto till edeklarera.se kan du effektivt hämta företagsuppgifter och bokföringsdata för att förifylla din årsredovisning och deklaration baserat på den utgående balansen från din bokföring för det valda räkenskapsåret. Vi erbjuder också teknisk support, guider och hjälp om du behöver för att se till att dina blanketter är korrekt ifyllda. Om du hanterar flera företags ekonomi är det enkelt att koppla ytterligare företag som använder Fortnox på samma konto och med rabatterat pris.

Läs mer på eDeklarera Sverige AB's hemsida

Årsredovisning och deklaration enkelt online

  • Importera din bokföring
  • Automatiska kontroller
  • Skatteberäkning
  • Lättanvänt med chattsupport
  • Anpassad för mindre bolag

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.