Smart koppling: Procountor Utlägg (by eTasku)

Procountor Utlägg (by eTasku) icon

Procountor Utlägg (by eTasku)

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Procountor Utlägg (Powered by eTasku)

Börja använda Procountor Utlägg och skicka dina kvitton och dokument digitalt till din bokförare.

Över 20 000 företag redovisar redan sina kvitton med hjälp av Procountor Utlägg. Kolla in videon för att se hur du lägger till ett kvitto i Procountor Utlägg som snabbt och enkelt skickas till bokföraren.Med hjälp av Procountor Utlägg - appen kan du enkelt skicka kvitton och andra viktiga dokument till din bokförare med bara några knapptryck. När du fotar ett kvitto, läser bildigenkänningen (OCR) automatiskt in informationen på kvittot, och därefter kan den behandlas av din bokförare inom 10 sekunder. Borttappade kvitton och skanning är ett minne blott!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Du kan lägga till material i Procountor Utlägg via mobilappen eller din webbläsare. Ska utläggen godkännas före bokföring används den enkla attestfunktionen.

Bokföraren kan enkelt överföra underlagen till redovisningen via API.

Vi erbjuder alla nya kunder en kostnadsfri testperiod på 30 dagar, som gör att både du och din bokförare kan bekanta er med tjänsten utan att behöva binda er till något!

Procountor Utlägg (Powered by eTasku) är en del av Procountor-familjen.

Läs mer på eTasku Solutions Oy's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.