Smart koppling: Fackapp

Fackapp icon

Fack:app

Din digitala rådgivare inom arbets- och arbetsmiljörätt!

Vår vision är att göra det svåra enkelt! Allt finns samlat under ett och samma tak – direkt i din mobiltelefon! Fack:app är din digitala rådgivare inom arbets- och arbetsmiljörätt och finns till för alla som behöver få svar på frågor inom dessa områden. Det kan vara allt ifrån en omorganisation till att driva ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Fack:app förser användarna med juridisk rådgivning på ett sätt som alla kan förstå. Den ger dig en snitslad bana genom hela processen och till detta får du verktyg i form av interaktiva checklistor och mallar.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom att vara kund hos Fortnox får du Fack:app till förmånligt pris. Tjänsten ger dig access till allt vårt innehåll, checklistor och färdiga mallar. Allt till ett fast pris av endast 159kr. (exkl moms)

Läs mer på Fack:app AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar