HR & Personal

Smart koppling: Fackapp

Fackapp icon

Fackapp

Fackapp main image

Din digitala rådgivare inom arbets- och arbetsmiljörätt!

About Fackapp

Vår vision är att göra det svåra enkelt! Allt finns samlat under ett och samma tak – direkt i din mobiltelefon! Fack:app är din digitala rådgivare inom arbets- och arbetsmiljörätt och finns till för alla som behöver få svar på frågor inom dessa områden. Det kan vara allt ifrån en omorganisation till att driva ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Fack:app förser användarna med juridisk rådgivning på ett sätt som alla kan förstå. Den ger dig en snitslad bana genom hela processen och till detta får du verktyg i form av interaktiva checklistor och mallar.

This is how the connection with Fortnox works

Genom att vara kund hos Fortnox får du Fack:app till förmånligt pris. Tjänsten ger dig access till allt vårt innehåll, checklistor och färdiga mallar. Allt till ett fast pris av endast 199kr.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.