HR & Personal | Byråstöd

Smart koppling: Fackapp

Fackapp icon

Fackapp

Fackapp main image

Din digitala rådgivare inom arbets- och arbetsmiljörätt!

Om Fackapp

Vår vision är att göra det svåra enkelt! Allt finns samlat under ett och samma tak – direkt i din mobiltelefon! Fack:app är din digitala rådgivare inom arbets- och arbetsmiljörätt och finns till för alla som behöver få svar på frågor inom dessa områden. Det kan vara allt ifrån en omorganisation till att driva ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Fack:app förser användarna med juridisk rådgivning på ett sätt som alla kan förstå. Den ger dig en snitslad bana genom hela processen och till detta får du verktyg i form av interaktiva checklistor och mallar.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom att vara kund hos Fortnox får du Fack:app till förmånligt pris. Tjänsten ger dig access till allt vårt innehåll, checklistor och färdiga mallar. Allt till ett fast pris av endast 159kr. (exkl moms)

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar