Smart koppling: Genero Sales

Genero Sales icon

Genero Sales

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Genero Sales

Genero Sales är ett CRM-system för företag med fältsäljare som bearbetar dagligvaruhandel, storhushåll och fackhandel. Idag har vi över 2 000 användare i 14 länder.

Genero Sales är allt ni behöver för att stödja hela säljprocessen – från planering till uppföljning. Vårt CRM hjälper säljarna att planera sina dagar och bli mer relevanta och effektiva i butikerna, samtidigt som försäljningschefen och administratören när som helst kan förbereda, stötta och utvärdera säljteamets insatser.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

I Fortnox har du full koll på ekonomin och i Genero Sales finns allt som rör försäljningen. Tack vare vår färdiga plug and play-integration skapas ett effektivt och smidigt orderflöde mellan systemen.

Läs mer på Genero Solutions AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.