CRM

Smart koppling: Genero Sales

Genero Sales icon

Genero Sales

Genero Sales main image

Genero Sales är ett CRM-system för företag med fältsäljare som bearbetar dagligvaruhandel, storhushåll och fackhandel. Idag har vi över 2 000 användare i 14 länder.

About Genero Sales

Genero Sales är allt ni behöver för att stödja hela säljprocessen – från planering till uppföljning. Vårt CRM hjälper säljarna att planera sina dagar och bli mer relevanta och effektiva i butikerna, samtidigt som försäljningschefen och administratören när som helst kan förbereda, stötta och utvärdera säljteamets insatser.

This is how the connection with Fortnox works

I Fortnox har du full koll på ekonomin och i Genero Sales finns allt som rör försäljningen. Tack vare vår färdiga plug and play-integration skapas ett effektivt och smidigt orderflöde mellan systemen.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.