Smart koppling: Genero Sales

Genero Sales icon

Genero Sales

0 st

Genero Sales

Genero Sales är ett CRM-system för företag med fältsäljare som bearbetar dagligvaruhandel, storhushåll och fackhandel. Idag har vi över 2 000 användare i 14 länder.

Genero Sales är allt ni behöver för att stödja hela säljprocessen – från planering till uppföljning. Vårt CRM hjälper säljarna att planera sina dagar och bli mer relevanta och effektiva i butikerna, samtidigt som försäljningschefen och administratören när som helst kan förbereda, stötta och utvärdera säljteamets insatser.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

I Fortnox har du full koll på ekonomin och i Genero Sales finns allt som rör försäljningen. Tack vare vår färdiga plug and play-integration skapas ett effektivt och smidigt orderflöde mellan systemen.

Läs mer på Genero Solutions AB's hemsida
Har du frågor om Genero Sales?

Kontakta supporten för att få hjälp.

Behörigheter

För att olika funktioner i integrationen ska kunna fungera på ett visst sätt behöver integrationen åtkomst till ditt Fortnox-konto.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar