Smart koppling: SmartBudget

SmartBudget icon

SmartBudget

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Det enkla sättet att budgetera i SME-företag

Med SmartBudgets integration till Fortnox får du en komplett och professionell budget utan att behöva investera onödigt mycket tid eller pengar i det.

SmartBudget hämtar finansiella data och ställer några enkla frågor: Vilka är dina förväntningar på omsättningen och när är det bokfört till? Därefter beräknas hela budgeten automatiskt - från resultat till balans och likviditet.

Du kan enkelt göra justeringar och använda smarta beräkningar. Eller helt enkelt använda det automatiska förslaget. När du är nöjd med budgeten kan du ladda ner en komplett rapport med alla detaljer - redo för banken, ledningen eller liknande.

Du kan också använda budgeten för uppföljande rapportering - går det som förväntat?

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Skapa en konto hos SmartBudget och välj Fortnox som ditt ekonomisystem. Därefter kommer du att omdirigeras till Fortnox för att godkänna integrationen. Sedan är du klar!

Du kommer enkelt igång genom att:

  1. Registrera konto på smart-budget.se

  2. Anslut till Fortnox

  3. Följ instruktionerna

Läs mer på GoSimplo ApS's hemsida

SmartBudget ser till

  • Automatiskt skapande av öppningsbalans
  • Automatisk upprättande och beräkning av budget inklusive nyckeltal
  • Enkel redigering med smarta formler
  • Automatiskt kassaflöde
  • Komplet budgetrapport - inkl. kommentarer

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.