CRM

Smart koppling: Gym Control

Gym Control icon

Gym Control

Gym Control main image

Gym Control är ett smart och överskådligt CRM-system som tagits fram för träningsbranschen. Full kontroll oavsett om ni använder en telefon, surfplatta eller dator – det ska vara enkelt att göra verklighet av sina mål.

About Gym Control

Vi på Gym Control tror på att digitala lösningar och smarta system underlättar arbetsdagen ute på friskvårdsanläggningarna.

Varför göra saker och ting svårare än de behöver vara? Det finns ingen anledning att krångla till det när det finns smarta, enkla och överskådliga system som håller reda på och samlar all viktig information på ett ställe.

This is how the connection with Fortnox works

I integrationen mellan Gym Control och Fortnox så skickas dagsavslut från kassaregistret samt övriga ekonomiska transaktioner som sker i systemet, såsom t.ex. Autogiro & Fakturering, över till Fortnox där detta bokförs.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.