Smart koppling: Gym Control

Gym Control icon

Gym Control

2.5(2 st)
26-50 företag använder

Gym Control - Branschledande system för Gym!

Gym Control är ett smart och överskådligt CRM-system som tagits fram för träningsbranschen. Full kontroll oavsett om ni använder en telefon, surfplatta eller dator – det ska vara enkelt att göra verklighet av sina mål.

Vi på Gym Control tror på att digitala lösningar och smarta system underlättar arbetsdagen ute på friskvårdsanläggningarna.

Varför göra saker och ting svårare än de behöver vara? Det finns ingen anledning att krångla till det när det finns smarta, enkla och överskådliga system som håller reda på och samlar all viktig information på ett ställe.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

I integrationen mellan Gym Control och Fortnox så skickas dagsavslut från kassaregistret samt övriga ekonomiska transaktioner som sker i systemet, såsom t.ex. Autogiro & Fakturering, över till Fortnox där detta bokförs.

Läs mer på GYM CONTROL AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.