Smart koppling: Hailey HR

Hailey HR icon

Hailey HR

5.0(1 st)
26-50 företag använder

Sömlös användarupplevelse för dig & dina kollegor

Hailey HR är ett svenskt, användarvänligt och komplett system för moderna HR-avdelningar. Genom att samla era HR-processer och medarbetardata på ett och samma ställe löser ni många problem och sparar både tid och pengar.

Med vår integration till Fortnox sparar ni tid genom att automatiskt synkronisera frånvarorapportering, löneförändringar och medarbetardata. Du slipper alltså fundera på om informationen är uppdaterad i Fortnox eller inte. Färre fel - mindre krångel.

För att komma igång kopplar administratören enkelt ihop systemen och väljer vilka fält från Hailey som ska mappas ihop med respektive fält i Fortnox.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen med Fortnox gör det möjligt för er att synkronisera frånvaro samt lön från Hailey. På detta sätt minimerar ni risken för fel, medarbetarna slipper registrera frånvaro dubbelt och ni säkerställer att uppgifter behandlas GDPR-säkert.

Läs mer på Hailey HR AB's hemsida

Med vår integration till Fortnox sparar ni tid genom att automatiskt synka:

  • Frånvarorapportering
  • Förändringar i lön
  • Medarbetardata

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.