Smart koppling: Halo

Halo icon

Halo

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Håll Fortnox och Halo synkroniserade.

Förhindra slöseri med tid på att kopiera data från Halo till Fortnox och vice versa genom att tillåta synkronisering mellan Halo och Fortnox med hjälp av denna integration med kunder, kontokoder och fakturor.

Denna integration möjliggör 2-vägssynkronisering av kunder - Importera kunder från Fortnox och lägg sedan till nya eller uppdatera befintliga kunder i Fortnox från Halo. Importera kontokoder från Fortnox för att spara tid när du skapar fakturor i Halo. Automatisk skapande av fakturor från Halo till Fortnox när Kunden är synkad till Fortnox, tillsammans med de korrekt använda Kontokoder som tidigare importerats från Fortnox.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Att ansluta till Fortnox från Halo är väldigt enkelt: Aktivera integrationen i Fortnox, aktivera sedan integrationen i Halo och följ guiden som finns här: https://support.haloservicedesk.com/kb?id=1747 Vid autentisering kommer Fortnox att be dig om behörigheter för 3 enheter/delar, var och en av de 3 separata delar vi synkar från/till Fortnox, Bokföring för kontokoder, Kund för Kunder och Faktura för Fakturor.

Läs mer på Halo Service Solutions's hemsida

Synkronisering mellan Halo och Fortnox

  • 2-vägssynkronisering av kunder, import från Halo till Fortnox och utskick till Fortnox.
  • Synkronisering av fakturor från Halo till Fortnox.
  • Import av kontokoder från Fortnox för användning på fakturor.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.