Smart koppling: Entré Office

Entré Office icon

Entré Office

3.2(54 st)
501-1000 företag använder

Ett webbaserat affärssystem

Med Hantverksdatas molnbaserade system, Entré Office, hanterar du enkelt din arbetsorder, från offert till fakturering. Allt i samma system. Helt integrerat. Entré Office är en webbaserad tjänst vilket gör att du alltid har tillgång till systemet.

Entré Office från Hantverksdata är ett smart webbverktyg för moderna hantverksföretag. Vill du lägga mindre tid på administration och mer tid på dina uppdrag? Med Entré Office som verktyg, hanterar du enkelt din arbetsorder, från offert till fakturering. Allt i samma system. Helt integrerat. Entré Office är en webbaserad tjänst vilket gör att du alltid har tillgång till systemet.

Entré Office innehåller branschlösningar för de flesta hantverksbranscherna t ex El, Måleri, VVS, Glas, Plåt, Ventilation och Bygg.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Entré Office samverkar enkelt och smidigt med Fortnox. Hela orderflödet till faktura hanterar du i Entré Office. Kundreskontra och bokföring sköter du i Fortnox. Alla uppgifter överförs automatiskt från Entré Office till Fortnox. Nu är det slut på dubbelarbete!

Läs mer på Hantverksdata Sverige AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.