HR & Personal

Smart koppling: Huma

Huma icon

Huma

Huma main image

Vi vill att du spenderar din tid på rätt sätt. Huma handlar om att få jobbet gjort på ett effektivt, säkert och smart sätt – men också att hjälpa dig att arbeta proaktivt med kultur, kommunikation och strategisk HR.

About Huma

Huma hjälper dig att hålla ordning på personaldokument, handböcker, anställningsavtal, uppgifter, interna nyheter, kompetenser, certifikat, nyckeltal, organisationsstruktur och mycket mer.

Huma är fött på mobil, tar 5 minuter att komma igång med och förenklar arbetsdagen för alla användare, inte bara HR-avdelningen.

This is how the connection with Fortnox works

Integrationen synkroniserar data automatiskt mellan systemen. Data från båda tjänsterna synkroniseras vid uppstart, och därefter skickas alla ändringar från Huma till Fortnox automatiskt.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.